Ota varaslähtö kesään – 3 tennariasua, jotka toimivat koko kesän

Julkaistu:

3 x tyyli
Näin yhdistät valkoiset tennarit kolmeen erilaiseen, edulliseen kesäasuun.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan.

Valkoiset tennarit kaivetaan vuosi toisensa jälkeen kaapeista kevään saapuessa. Ne ansaitsevat paikkansa klassikkojen joukossa. Viime viikolla aiheena oli valkoisten tennareiden yhdistäminen kevään lookeihin, tänään katse suunnataan jo kesään.
Tennarit toimivat läpi kaikkien kuivien kuukausien keväästä syksyyn. Kesällä valkoiset tennarit voi yhdistää melkein mihin tahansa: kaikki farkkuhaalareista pliseerihameisiin ja kukkamekkoihin toimii.

Lenkkarit voivat tasapainottaa hienostuneita ja naisellisia materiaaleja tai tukea vaikkapa farkun ja pellavan rouheutta. Laadukkaisiin valkoisiin tennareihin kannattaa satsata, sillä nämä kengät eivät poistu muodista!

Ruskea pliseerihaalari + olkihattu = 49,99 €

Hienostunut ja simppeli kesäasu syntyy kauniin klassisesta haalarista, valkoisista tennareista ja olkihatusta. Tässä asussa voisi viettää koko kesän!


Leveät housut + valkoinen paita + raitapanta = 46,94 €

Tennarit, leveälahkeiset kevyet housut, valkoinen paita sekä hetken hitti hiuspanta luovat yhdessä rennon mutta trendikkään lookin.


Kukkamekko + suuret korvakorut = 39,95 €

Valkoiset tennarit sopivat tietenkin myös tyttömäisempien vaatteiden, kuten kukkamekkojen kaveriksi. Tennarit ja kuosimekko luovat sopivaa kontrastia keskenään, ja näyttävät korvikset viimeistelevät tyylin. Helppoa ja naisellista!


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt