Näin teet täydellisen meikkipohjan – 15 loistavaa tuotetta, joilla kasvoista saa upeat

Julkaistu:

Me Naiset
Kun meikkipohja on kunnossa, ei somekuva filttereitä kaipaa. Kaunis perusta syntyy hyvällä kosteutuksella, kerrostamalla ja kevyellä korostuksella.

Valmistele: Kanvaasi kuntoon

Niin mukavia kuin rutiinit ovatkin, vältä meikkipohjan teossa aina samaa kaavaa. Vilkaise peiliin ja tsekkaa, mitkä ovat ihon tarpeet. Jonakin päivänä iho voi punoittaa, seuraavana tuntua kuivalta ja kolmantena naama voi olla nuutunut huonojen yöunien jälkeen.

Jotta kasvomeikki pääsee oikeuksiinsa, olennaisinta on, että iho on ensin hoidettu pehmeäksi ja kosteutettu kunnolla. Kun kanvaasi on kunnossa, liukuvat meikkituotteet iholle sulavasti ja pysyvät siistinä pidempään.

Jos aikaa suinkin on, anna kosteuttajien asettua iholle vartin ajan ennen kuin meikkaat.Meikkaa: Ohuita kerroksia

Täydellisen meikkivoidesävyn metsästäminen on tunnetusti ikuisuusprojekti. Jos ostopäätös keikkuu kahden sävyn vaiheilla, ota molemmat. Kasvot eivät ole kauttaaltaan samansävyiset, joten pieni variaatio meikatessa johtaa luonnollisempaan lopputulokseen.

Aloita meikkipohjan teko silmänympäryksistä. Siirry seuraavaksi meikkivoiteeseen ja tasoita pohja tarvittaessa paikoittain peitevärillä.

Levitä meikkivoidetta ensin vain ohut kerros. Voiteen ei ole tarkoitus peittää näppylöitä. Jos kaipaat koko kasvoille lisäpeittoa, on kerrostaminen parempi vaihtoehto kuin yksi paksu kerros.


Korosta: Varjojen leikki

Herätä kasvomeikki eloon strategisella korostuksella ja varjostuksella.

Korostusvärin tarkoitus on nostaa harkittuja kiintopisteitä esiin. Levitä hohtavaa väriä kevyesti sormella tai pienellä siveltimellä nenäluulle, poskipäille sekä pienen pieni sipaisu leukaan.

Maalaa aurinkopuuterilla ja isolla, pehmeällä sudilla kasvojen sivuille ikään kuin numero kolmonen: aloita levitys ohimoilta, vie sutia hieman poskipäille ja viimeistele liike leukaluulle.

Jos haluat hifistellä, kruunaa koko hoito hienojakoisella viimeistelypuuterilla. Väritön translucent-sävy sopii jokaiselle.Juttu on alun perin julkaistu Me Naisissa. Lue alkuperäinen juttu tästä.

Lue lisää:

9 syytä siihen, että meikkipohja epäonnistuu – ja näin korjaat tilanteen

Menikö meikkipohjan valinta taas mönkään? Mariela Sarkiman vinkeillä onnistut

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt