Emmitkö neutraalin ja värikkään hiusvärin välillä? Trendikäs tuhkamalva yhdistää molemmat ja voi olla ratkaisusi

Julkaistu:

Me Naiset
Kun yhdistää kevään trendisävyt, syntyy hurmaava uusi hiusväri.
Kevään tähän asti trendikkäimmät hiusvärit ovat olleet jaettavissa kahteen leiriin: luonnollisuutta jäljitteleviin värjäyksiin, kuten kanelisokeriin ja tummanruskeaan, sekä toisaalta sinapinkeltaisen kaltaisiin näyttäviin shokki- ja pastellisävyihin.

Jos kuitenkin karkkivärit tuntuvat liian rohkealta valinnalta, mutta tukkaan kaipaisi silti jotain vähän tavanomaisesta poikkeavaa, voi vastaus väripulmaan olla tuhkamalva.Tuhkamalva yhdistää useamman tämän hetken hiushiteistä yhdeksi hillityksi, mutta persoonalliseksi kokonaisuudeksi.

– Asiakkaani on luonteeltaan hyvin eloisa ja rakastaa ilmaista persoonaansa hiuksillaan, mutta hän toivoi kevääksi luonnollisempaa ilmettä, värjäyksen kehitellyt yhdysvaltalaiskampaaja Sydney Doctor kertoo Allurelle.Pääosassa oleva tummanruskea sävy liukuu latvoja kohden pastelliseksi malvaksi. Lopputuloksen täydentää tuhkaisuus, mikä tekee pastellilatvoista silmiinpistävän karkkisen sijaan himmeämmät.

Mieleen nousee väistämättä vielä yksi tämän vuoden isoimmista hiustrendeistä, nimittäin savupinkki – se ja tuhkamalva ovat selvästi sukua toisilleen.Jos tässä on juuri kaipaamasi kevätväri, kannattaa näyttää kampaajalle Doctorin Style-Lush Salon -kampaamon Instagram-päivitystä. Siinä nimittäin kerrotaan tarkkaan, millä tuotteilla lopputulos on syntynyt.

Myös suomalaiskampaamo Unikissa on toteutettu trendivärjäys.Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Tympiikö tukka? 9 ideaa hiusmuutokseen

Tyylikkäin tukka juuri nyt? Kampaaja listasi 6 tämän hetken kuuminta hiusjulkkista

Olen taistellut koko elämäni punapigmenttiä vastaan – 40-vuotiaana tajusin, että punertavat hiukset ovatkin superihanat

Ethän vahingoita hiuksiasi harjaamalla? Kampaaja kertoi tekniikan, joka jokaisen pitkähiuksisen tulisi tietää

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt