Vältä palkkimaiset kulmakarvat kätevällä sivellinkikalla – luonnollinen lopputulos käden käänteessä

Julkaistu:

Me Naiset
Kulmameikin häivyttäminen on yhtä tärkeää kuin sen lisääminen.
Tulee vielä aika, kun muistelemme vuosia, joina vahvasti meikatut ja kulmikkaat kulmakarvat olivat trendikkäät. Nyt ne ovat nimittäin jäämässä historiaan.

Vuoden 2019 trendikkäin kulmakarvatyyli on rento ja pörröinen, ja myös sävyt ovat aiempaa vaaleampia – blondikulmia ei ole pakko tummentaa meikillä lainkaan.


Jos kulmakarvoihinsa haluaa kuitenkin laittaa ripauksen muutakin kuin väritöntä geeliä, kannattaa ottaa mallia ammattilaisilta.

Kulmista saa luonnollisen näköiset, kun keskittyy meikkaamisessa kulmakarvojen keskiosan kaareen ja loppupäähän, ja jättää kasvojen keskellä olevan alkupään mahdollisimman kevyesti meikatuksi.


Vaaleasta tummempaan

Yhtä tärkeää kuin kulmavärin levittäminen on sen häivyttäminen. Me Naiset kirjoitti aikaisemmin maailman helpoimmasta ja nopeimmasta tavasta meikata luonnollisen näköiset kulmakarvat. Siinä häivytykseen käytetään kierreharjaa.

Jos pyöreää kulmakarvaharjaa ei ole tai se tuntuu häivyttävän kulmaväriä jo liiankin voimakkaasti, myös ihan tavallinen luomivärin häivytyssivellin on pätevä työkalu kulmakarvojen meikkaajalle.

Kauneustubettaja Jamie Paigen kanavalla meikkaaja Alana Alper näyttää, miten tekniikka toimii. Hän täyttää ensin kulmakarvat kulmakynällä, mutta keventää otetta lähempänä sisänurkkaa – asteittain vaaleneva sävy hämää niin, etteivät kulmat näytä ilmiselvästi meikatuilta.

Kun hän on tehnyt muutaman kevyen, ylöspäin suuntautuvan vedon kulmakarvan alkuun, hän häivyttää etuosan väriä vielä kevyesti peitevoidesiveltimellä ylöspäin suuntautuvin vedoin. Lopputulos on meikattu mutta ei pätkääkään palkkimainen tai alkupäästä liian tumma.


Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Haluatko tuuheammat kulmakarvat? Listasimme 6 toimivaa ratkaisua

Löydä paras kulmakarvojen muoto kasvoillesi – yksi asia takaa nuorekkaammat kasvot

Testasimme: näin erilaiset kulmakarvat muuttavat ulkonäköä

Täydellisten kulmakarvojen salaisuus saattoi juuri löytyä – vaihe, joka kannattaa säästää viimeiseksi

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt