Markettijätti paljastaa suomalaisnaisten halutuimman kuosin – kolme myydyintä paitaa osoittaa suosion

Julkaistu:

Muoti
Prisman myyntitilastojen mukaan alkuvuoden halutuimmat puserot ovat olleet kukallisia.
Suomalaisnaiset rakastavat printtikuoseja, toteaa ja todistaa päivittäistavaraketju Prisman tuore tiedote.

Prisman myyntitilastojen mukaan alkuvuoden halutuimmat puserot ovat olleet kukallisia. Printtien pohjavärit ovat pääosin tummia, mutta niiden rinnalle nousee kirkkaita ja heleitä värejä, kuten keltaista, punaista, vaaleanpunaista ja turkoosia.

Suomalaiset hankkivat vaatteensa pitkälti marketeista, joten markettimuodin suuntaukset antavat kuvan siitä, miten Suomi pukeutuu.

Kukkakuosi on kevään ykkönen

Jos suomalaisilta markettishoppailijoilta kysytään, kukkakuosi on kevään ykkönen.

Prisma teki top 10 -listauksen alkuvuoden myydyimmistä naisten puseroista suurimman vaatebrändinsä Housen osalta. Sen perusteella kukat ovat nousseet kevään ykköskuosiksi: kolme suosituinta paitaa ovat kukkakuosisia, ja kymmenestä suosikkipuserosta viisi on kukallista.

– On kiinnostava huomata, että myydyimpien puseroiden joukossa on vain yksi yksivärinen malli, musta, hihaton pusero, jonka kauluksessa on yksityiskohtana solmu. Sekin jää sijalle kymmenen, Prisman valikoimapäällikkö Nina Paavilainen kommentoi tiedotteessa.

– Suomalaiset valitsevat nyt rohkeasti kuvioituja printtikuoseja.

Trendi näkyy myös muotivaikuttajilla

Suomalaiset ovat kukkakuosiostostensa kanssa ajan hermolla. Kukkaprintti on yksi vahvoista katukuvan hallitsijoista myös tyylikkäissä ja trendikkäissä muotikaupungeissa.

Hyvät pukeutujat, muotiviikkojen vieraat, ovat valinneet viime sesonkeina usein ylleen näyttävää kukkakuosia.


Kuten Prismankin mukaan, kukkaprinttejä nähdään nyt kaikkialla ja kaikissa vaatteissa: housuissa, shortseissa, mekoissa, hameissa, takeissa ja t-paidoissa.

Kulutustrendinä päätään nostaa värikylläisyys. Printtien pohjavärit vaalenevat ja kirkastuvat, mutta niiden ohella kukkaprinttejä on tarjolla myös suomalaisia – ja muotikansaa – viehättävällä mustalla taustalla.

11 x luo tyyli

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt