Suomalaisstylisti Sohvi Nyman paljastaa luottokenkänsä: ”Ennustan, että näistä on tulossa hillitön hitti!”

Julkaistu:

Kengät
Onko olemassa kenkäparia, joka istuu naisen kuin naisen jalkaan? Sohvi Nymanin mukaan on.
Yksi kasaa kenkähyllynsä täyteen toinen toistaan ihanampia pareja, kun toinen ei tunnu löytävän ainokaistakaan kelvollista kenkämallia itselleen.

Stylisti Sohvi Nymanilla on kenkäongelmien parissa painiville iloisia uutisia: on kuin onkin olemassa jokanaisen luottokengät!

Stretsiä tai paljasjalkaa

Nyman nostaa esiin tekstiilipintaiset stretch-kengät, joita myydään sekä matalana että korkokenkänä ja jotka istuvat aidosti jokaiseen jalkaan.

– Olipa liikavarpaita tai vaivaisenluita, kengät muotoutuvat jalkaan. Silti ne eivät tingi tyylistä ja sopivat hyvin myös vegaaneille, Nyman toteaa.

Toisena hän mainitsee niin kutsutut paljasjalkakengät. Niitä on tyypillisesti pidetty luonnossa liikkujien popoina, joissa trendikkyys on täysin toissijaista mukavuuteen verrattuna.

– Kaikki tällaiset terveyskengät ovat omaan silmään olleet aina rumia. Nyt kuitenkin törmäsin Vivokauppaan, joka tarjoaa tosi naisellisia ja kauniita pareja eri väreissä. Osa kengistä on vieläpä tehty kierrätysmateriaalista.

– Ennustan, että näistä kengistä on tulossa hillitön hitti!


Kaikkinensa Nyman muistuttaa, että kenkien kanssa saa säväyttää ja erottautua. Väriä ei tarvitse soinnuttaa laukkuun, mutta toisaalta myös perinteinen musta on aina varsin toimiva kengänväri.

Entäs korkkarit?

Vaan miten on korkokenkien laita? Voiko olla olemassa mallia, joka todella sopisi meille kaikille?

– Luottovalinta on mielestäni 3–5 sentin ”aamutossukorko”. Se on riittävän tukeva ja leveä korko, joka kuitenkin vähän nostaa.


Mistä löysit omat luottokenkäsi? Keskustele alla!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt