Meikkaaja Eevis Liedes vinkkaa, miten verkosta löytää parhaat kauneustuotteet

Julkaistu:

Me Naiset
Nappaa kauneuden ammattilaisen, meikkaaja Eevis Liedeksen, suositukset kosmetiikkaostoksiin verkosta.
”Ostan verkosta eniten ihonhoitotuotteita, koska oikean tuotteen valinta on yksinkertaisempaa kuin meikeissä. Jos ostan meikkejä, pyydän ensin suosituksia meikkaajakollegoiltani. Siten löysin esimerkiksi Charlotte Tilburyn meikit, jotka olen kelpuuttanut työpakkiinkin. Tilaan niitä Net-a-Porterista.

Jos haluat tilata verkosta meikkejä, aloita ripsiväreistä, kulmatuotteista ja luomiväreistä. Myös poskipunat noudattavat yleensä melko universaalia linjaa.

Nopeasti oppii värikoodeja, joiden avulla tuoteviidakossa on helppo suunnistaa. Taupe on varma valinta lähes kenen tahansa kulmille. Ruskeat luomivärit ovat aina helppo valinta.”

Meikkivoiteen kanssa tarkkana

”Meikkivoiteen kanssa saa olla tarkempi. Kannattaa hyödyntää verkkokauppoja, joilla on hyvä asiakaspalvelu. He voivat pyytää sinulta valokuvaa, jonka perusteella arvioivat sopivan sävyn. Esimerkiksi Skincityn ihotesti on hyvä lähtökohta.

Itse onnistuin suosituksesta tilaamaan Laura Mercierin täydellisen sävyisen meikkivoiteen.

Etsin suosituksia sivustoilta, joissa on kattavia kauneusartikkeleita. Yksi suursuosikkini on Cult Beauty. Se on kuin lehden ja verkkokaupan yhdistelmä. Violet Greytä luen kuin raamattua, sillä sinne kirjoittavat arvosteluita kauneusammattilaiset.

Myös asiakkaiden arviot ovat mielestäni hyödyllisiä. Uskon myös paljon blogeja ja etsin uusia merkkisuosikkeja Instagramista.”

”En ostaisi kosmetiikkaa Ebaystä enkä Facebook-kirppikseltä”

”Kosmetiikka on kuitenkin hyvin henkilökohtainen asia. Vaikkei tuote sopisi palautteenantajalle – tai sinulle – se ei tee siitä automaattisesti huonoa. Mielestäni tuote on huono, jos se ei tee mitä lupaa ja jos pakkaus on järjettömän suuri tuotteeseen nähden.

En ostaisi kosmetiikkaa Ebaystä enkä käytettynä Facebook-kirppikseltä.

Ainoa tuote, jonka voisin harkita hankkivani käytettynä, on kivinen ja pestävä kasvorulla. Olen innostunut rullailemaan kasvojani päivittäin. Kylmä kivi laskee turvotusta ja rentouttaa.”

Seuraa Eevistä: @eevisliedes, creamfiles.com

Eeviksen suosikit

Verkkokaupat:

cultbeauty.com

net-a-porter.com

violetgrey.com

skincity.fi

naturelle.fi

Brändit:

Indie Lee, Charlotte

Tilbury, Grown Alchemist

Artikkeli on alun perin julkaistu Me Naisissa.

Lue lisää:

Luonnonkosmetiikan ostajan kannattaa olla tarkkana – poimi talteen asiantuntijan vinkkilista

Ekomuotia, pluskokoja ja aikuisen naisen vaatteita netistä – valitsimme 8 kiinnostavinta verkkokauppaa

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt