Näin bloggaaja Hanna Kovanen tekee verkosta luksusmuotilöytöjä – nappaa vinkit talteen

Julkaistu:

Bloggaajat
Muotibloggaaja Hanna Kovanen on taitava tekemään verkosta muotilöytöjä. Tässä tulevat hänen parhaat niksinsä.
”Rakastan luksusmerkkejä, kuten ruotsalaisen muotigurun Elin Klingin luotsaamaa Totêmea ja ranskalaista Celineä. Verkosta löytyy niistä sekä hyviä tarjouksia että second handia.

Ranskalainen Vestiaire Collective on luottokauppani, joka myy hyväkuntoisia merkkivaatteita ja asusteita käytettynä. Se on huoleton ja luotettava merkkivaatteiden mekka.

Pidän jatkuvasti ostoslistaa haluamistani vaatteista ja asusteista. Käytän tuotteiden etsimiseen ja listan päivittämiseen noin tunnin joka päivä. Se kuuluu samalla työnkuvaani muotibloggaajana.”

Käytettyjen suhteen täytyy olla ripeä

”Verkosta on helppo etsiä parasta diiliä, ja harkitsenkin ostoksiani tarkkaan. En kuitenkaan jää murehtimaan, jos jokin ostamani tuote tulee hetken päästä halvemmalla vastaan.

Käytettyjen tuotteiden kohdalla täytyy usein tehdä nopeita ostopäätöksiä, sillä niitä saattaa kytätä moni muukin. Kerran jäin miettimään eräitä Celinen korviksia liian pitkäksi aikaa ja ne ehtivät mennä. Onneksi kauppa peruuntui, ja pääsin klikkaamaan himoitsemani korvikset ostoskoriin.

Olen näin valikoiva ostaja siksi, että minulla ei ole varaa hankkia jokaista himoitsemaani vaatetta. Toisaalta teen todella vähän hutiostoksia. Ostan merkkejä, joiden kokoluokituksen tunnen.

Ensimmäistä Celineä hankkiessani käännyin kollegani Tina Lundinin puoleen, joka tuntee merkin läpikotaisin. Onkin hyvä kysyä vinkkejä ystäviltä!”

”Olen valmis odottamaan tuotetta pitkäänkin”

”Vaikka moni pelkää tehdä kenkähankintoja verkosta, minusta ne menevät helpommin nappiin kuin vaikkapa housuostokset. Jos verkkokaupoissa shoppailu hirvittää, kannattaa aloittaa laukusta tai vaikkapa huivista.

Aloin käyttää verkkokauppoja, kun opiskelin Skotlannissa. Briteissä paketit saapuvat jopa saman päivän aikana, mikä oli silkkaa luksusta. Olen kuitenkin valmis odottamaan haluamaani tuotetta pitkäänkin.

Olen tottunut siihen siksikin, että mallistot julkaistaan paljon ennen kuin tuotteet ovat kaupoissa.”

Seuraa Hannaa: @hannasjournal, blogg.styleby.nu/hannas-journal/

Hannan suosikit

Verkkokaupat:

theline.com

vestiairecollective.com

net-a-porter.com

toteme-studio.com

therealreal.com

Brändit:

Totême, Celine,

Manolo Blahnik

Juttu on alun perin julkaistu Me Naisissa.

Lue lisää:

Muotibloggaaja Alexa Dagmar raottaa tienestejään – laskuttaa jopa 27 000 euroa kuukaudessa

3 500 euroa vuodessa vaatteisiin – muotibloggaaja Veera kertoo, mitä oppi pitäessään kirjaa pukeutumismenoistaan

Juttua muokattu klo 14.55: Korjattu yksi Hannan verkkokauppavinkeistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt