Kolme ihastuttavaa juhla-asua kevääseen – nappaa tyylivinkit

Julkaistu:

3 x tyyli
Vaikka lähtisit liikkeelle lämpimästi nilkkureissa, asuista saa jo keväiset.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa – usein sekä arjessa että juhlassa.

Viimeksi stailasimme mustat nilkkurit monipuolisesti arkiasuihin. Koska ne ovat kenkäklassikkojen aatelia, sopivat ne myös hienompiin ja juhlavampiin asukokonaisuuksiin.

Tarkan etiketin juhliin nilkkurit ovat liian arkiset, mutta hieman rennompiin tilaisuuksiin ne käyvät erinomaisesti. Kun nilkkureista pitää hyvää huolta, nahkapintaa huoltaa ja sen pitää kiiltävänä, toimivat kengät siistissä lookissa. Mustat nilkkurit käyvät niin kokomustaan kuin näyttävän värikkääseenkin asukokonaisuuteen sekä helmojen että lahkeiden kanssa.

Ja toimivatpa samat asut vielä lämpimälläkin säällä vain kengät vaihtamalla!

Vaalea pliseerihame + röyhelöpusero = 59,99 €

Mustat nilkkurit tasapainottavat juuri sopivasti hempeää puuterinvaaleaa pliseerihametta ja ohutkankaista röyhelöpaitapuseroa. Täydellisen naisellinen look ripauksella särmää!


Culotteshousut + samettipaita + näyttävät korvakorut = 59,98 €

Kokomusta toimii aina. Mustat leveät housut, musta samettipaita ja mustat nilkkurit luovat yhdessä tyylikkään klassikkolookin. Lisää juhlan tuntua tuovat näyttävät korvakorut.


Slip dress + kimaltava hiuspanta = 54 €

Simppelit klassikkokengät sopivat myös räväkämpään juhla-asuun vaikkapa keltaisen slip in -mekon ja trendikkään hiuspannan kanssa.


Kuvat: Valmistajat

Muotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt