Vogue hehkuttaa huoletonta pörröä! Ota mallia viktoriaanisesta tyylistä ja kokoa kutrit rennoksi kasaksi päälaelle – näin onnistut

Julkaistu:

Me Naiset
Muotilehti Vogue hehkuttaa modernisti viktoriaanisia kampauksia. Tältä ne näyttävät vuonna 2019.
Ylellisen sileäksi föönattu ”Catherine-tukka” tuskin menee koskaan muodista, mutta viime aikoina myös vähemmän viimeistellyt hiustyylit ovat jälleen saaneet jalansijaa trendien huipulla.

Rennompi hiustyyli säästää sekä aikaa että hiuksia, joille pieni etäisyyden ottaminen kuumista hiuslaitteista tekee yleensä vain hyvää.

Nyt muotijulkaisu Vogue enteilee tuoreessa artikkelissaan entistäkin rennompien, viktoriaanisen ajan hiustyyleistä mallia ottavien kampausten nousua. Niissä hiussuortuvat kootaan löysäksi keoksi päälaelle.

Tai tee kuten ranskalaismalli Eléonore Leojeanne ja kiepauta hiukset pään päälle kynän avulla – hän ainakin väittää Voguelle, että se on eleganttia.Romanttinen tyyli näyttää modernilta, kun se on epätäydellinen ja kuin nopeasti kasaan hutaistu – historiallisten kampausten tarkat muodot saa unohtaa.

Tyyli sopii etenkin niille, joilla on pitkät ja luonnostaan taipuisat hiukset.

Ilmakuivaa ja ole nopea

Voguen haastattelema hiusstylisti Eugene Souleiman neuvoo ottamaan kaiken irti hiusten luonnollisesta tekstuurista – edes pörröisyys ei haittaa.

Hiusten kannattaa antaa kuivua itsekseen. Kun ne ovat kuivat, kampauksen saa kasaan heilauttamalla pään ylösalaisin ja kiinnittämällä kutrit löysästi hiuslenkillä ja sen jälkeen pinneillä. Kun pään nostaa takaisin ylös, hiuksia voi vielä asetella haluaamansa muotoon.

– Salaisuus on olla nopea, määrätietoinen, vain laittaa kädet hiuksiin ja olla ajattelematta liikaa. Se on modernia, Souleiman kannustaa.

Tyyli toimii erityisen tyvin kesähelteillä, sillä sen avulla hiukset saa nostettua pois niskasta hikoiluttamasta.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Testasimme hehkutetun kiharakikan, joka lupaa täydelliset korkkiruuvit – 2 kuvaa osoittaa huikean muutoksen

Huonon sään ei tarvitse tarkoittaa huonoa hiuspäivää! Katso kuvat 5 ihanasta tyylistä, jotka kestävät kehnonkin ilman

Katse ja tukka tulevaa kohti! 9 hiustrendiä, joita haluat kokeilla vuonna 2019

Anna kasvaa! 9 todistetta siitä, että tyvikasvu saa vaaleat hiukset näyttämään käsittämättömän hyvältä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt