10 hehkutettua ripsiväriklassikkoa – ovatko ne maineensa veroisia? Lue tavallisten naisten käyttökokemukset!

Julkaistu:

Me Naiset
Onko jokin suosikkimaskaroista myös sinun luottotuotteesi?
Me Naisten toimitus koosti arkikäytössä kokeilemansa ripsivärit yhdeksi suureksi koosteeksi.

Tähän juttuun ripsarijoukosta on poimittu arviot kymmenestä rakastetusta suosikista eri kategorioissa. Ovatko ne kaiken hehkutuksen veroisia?

Ota testikokemuksia lukiessa huomioon, että maskara, joka toimii yhdellä, ei välttämättä ole yhtään toisen makuun – sekä ripsissä että tyylimieltymyksissä on suuria eroja.

Edulliset markettimaskarat1. L’Oréal Paris Voluminous Mascara, 8 ml, 11,50 €.

”Ihan ok ripsiväri edullisessa hintaluokassaan, joskin mainoslauseen 5 x tuuheammat ripset -lupaus tuntuu vähän ylimitoitetulta. Aika monta kerrosta saa levittää, mutta plussaa paakuttomuudesta.” – Salla2. Max Factor False Lash Effect, 13 ml, 19,90 €.

”Yksi ensimmäisistä kumiharjaripsareista. Hauska pullea pakkaus ja sievä, sopivan kokoinen harja. Tekee siistiä, hyvää jälkeä paakuttamatta. Värissä tietty mattaisuus, joka tuntuu olevan ominaista Max Factorin ripsareille. Tekoripsiefektiä tällä ei kuitenkaan saa, vaan luonnolliset perusripset.” – Viivi


3. Lumene Nordic Chic Full-On Volume Mascara, 7 ml, 14,90 €.

”Käyttökokemus ei ihan vastaa nimeä, joka lupaisi tuhtia volyymiä: ripsari on pikemminkin ohkainen ja eleetön. Minun makuuni sitä pitää levittää aika monta kerrosta. Pituutta kyllä antaa ihan kivasti, mutta omassa käytössäni ei jatkoon.” – Salla4. Essence Lash Princess Volume Mascara, 12 ml, 4,09 €.

”Lash Princessit ovat olleet Essencen kehutuimpia ripsareita, eikä tämä tuuheuttava versiokaan huono ollut. Peruskauraa ja toistaiseksi paras testaamistani halpisripsareista, mutta ei mitään varsinaista vau-efektiä. Voisin ostaa uudelleen.” – Marjut

Luksusklassikot


5. Lancôme Hypnôse Mascara, 6,5 ml, 33 €.

”Pitkäaikainen suosikkini, jota olen ostanut kerta toisensa jälkeen. Sen tuuheuttavuus on säädeltävissä, joten ripsaria voi sutia joko kevyemmin tai kerrostaa näyttäväksi.

Vaikka kyseessä ei ole vedenkestävä maskara, tämä sietää hyvin pienet itkut ja tihkusateet. Tosin jos meikkejä ei pese huolellisesti illalla, mustaa on silmien alla vielä aamullakin.” – Marjut6. Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara, 8 ml, 35,90 €.

”Ostaessa en tajunnut harjan olevan niin iso kuin se on. Se lähinnä teki levittämisestä vähän kömpelömpää, mutta muuten lopputuloksesta sai nätin ja näyttävän.

Heti avaamisesta lähtien ripsiväri varisi hieman, mutta niin tekevät kohdallani useimmat kuituja sisältävät ripsarit, sillä yläluomeni ovat raskaammanpuoleiset ja osuvat ripsiini. Ripsiväri kesti pitkään kuivahtamatta.” – Marjut

Lämpimällä vedellä irtoavat7. Clinique Lash Power Mascara, 6 ml, 28,50 €.

”Pitkäkestoinen, lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri. En ole hetkeen käyttänyt Sensain vastaavaa, mutta muistikuvissani se lähti aavistuksen helpommin irti kuin Clinique. Tämä vaatii sinnikästä liottelua, ja silti silmien ympärille saattaa jäädä mustia hituja.

Pienellä harjalla saa yllättävän muhkeaa tuuheutta ainakin omiin, jo valmiiksi melko pitkiin ja tuuheisiin ripsiini. Myös tuubi on mukavan kompakti.” – Marjut8. Sensai Mascara 38°C, 6 ml, 26,50 € ja Mascara 38°C Volumizing, 8 ml, 32,90 €.

”Perusversio kolmekasista on aina vain hyvä. Luonnollinen lopputulos, joka kestää säässä kuin säässä. Lähtee pois ilman erillisiä meikinpoistoaineita.” – Essi

”Tuuheuttava versio klassikosta oli muuten oikein hyvä, mutta poistaminen oli hirvittävän vaikeaa ohjeiden mukaisestikin. Kuulemma se on kuitenkin vain tämän tuuheuttavan version ominaisuus.” – Viivi

Tuhdisti tuuheutta9. IT Cosmetics Superhero Mascara, 9 ml, 25 €.

”Suomeen saapuneen uutuuden harja tuntuu aluksi vähän kovalta ja piikikkäältä, kun väriä levittää aivan ripsien tyveen. Näyttävä lopputulos, ja ripsistä tulee helposti kauttaaltaan pitkät ja tummat, pitkistä ripsistäni melkein jo liiankin näyttävät arkeen.

Helpohko poistaa. Muutaman ensimmäisen testikerran perusteella tästä voisi hyvin tulla uusi suosikkini, sillä hintakin on ihan kohtuullinen verrattuna moniin muihin niin sanotun luksuskosmetiikan maskaroihin.” – Marjut10. Benefit They're Real! Mascara, 8,5 g, n. 25 €, risteilylaivoilta, lentokentiltä ja esim. Cult Beauty ja Selfridges -verkkokaupoista.

”Tämän hypetetyn ripsarin testaamisesta on jo aikaa, ja sen putelin jälkeen en ostaisi enää uutta. Ripsarin levitys piikikkäällä muoviharjalla oli mielestäni jopa vähän kivulias kokemus.

Maskara oli myös tuskallisen vaikea poistettava, vaikkei se edes ole vedenkestävä. Lopputulos oli ihan ok eli pitkä ja tuuhea, mutta vastaavaan yltävät monet miellyttävämmän käyttökokemuksen maskaratkin.” – Marjut

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen, koko 27 ripsivärin koostejutun täältä.

Lue myös:

Miten ripsiväri voi maksaa vain 4 euroa? Asiantuntija selittää halvan ja kalliin ripsarin eron

Näin paljon erilaiset silmänrajaukset muuttavat ulkonäköä – testasimme 6 eri vaihtoehtoa

Parin euron ripsari ja vitosen muumihoitoaine! Me Naisten toimitus paljastaa edulliset kosmetiikkasuosikkinsa

Gloria testasi edulliset ripsivärit: voittaja on näppärä ja kestävä luottotuote

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt