Huomasitko? Kim Kardashian kopioi asuja suoraan nuorelta Naomi Campbellilta – vertaa kuvat

Julkaistu:

Tyylit
Kim Kardashian ei tyytynyt vain inspiraation hakemiseen 90-luvulta, vaan toi vuosikymmenen tyylit oikeasti takaisin.
Tyylivaikuttaja, yrittäjä ja tosi-tv- ja sometähti Kim Kardashian on kuvattu viime viikkoina huomiota herättävän näyttävissä asukokonaisuuksissa.

Tyylit ovat olleet upeita ja Kimimäisen yliampuvia, mutta jokin niissä on hämännyt. Vaatteet eivät ole tuntuneet olevan aivan tätä päivää, ja nyt syy selvisi. Kim on kopioinut lookit suoraan huippumalli Naomi Campbellin päältä – 1990-luvulta.

Harper’s Bazaar nostaa yhteneväiset tyylit esiin ja kertoo, että Kim on pukeutunut viime aikoina useisiin muotimerkkien arkistoista kaivettuihin luomuksiin. Muun muassa rap-artisti Chance the Rapperin häissä Kardashian edusti Versacen vintage-puvussa, jonka Naomi Campbell esitteli alunperin merkin näytöksessä vuonna 1996.


Instagram-tili Diet Prada huomasi Kimin asukaavan.

Toinen alun perin Naomin yllä nähty asu oli musta vartaloa nuoleva ja osittain läpinäkyvä haalari. Sen Kim puki Pariisissa maaliskuun alussa. Haalari kuuluu muotimerkki Alaïan mallistoon vuonna 1991.


Naomi Alaïan muotinäytöksessä vuonna 1991.

Hopeanharmaa iltapukulook nähtiin Kardashianilla puolestaan joulukuussa New Yorkissa. Puku on Versacen kokoelmasta vuonna 1998.


Yksi viime vuoden ihastelluimpia tyylejä Kimin päällä oli timantinsäihkeinen minimekko. Versacen mekko on tuttu Naomin yltä vuodelta 1997.


Kim on pukenut hiljattain myös Alaïan kokoleopardikuosisen asun, joka on niin ikään osa 90-lukulaista mallistoa. Printti oli isossa osassa merkin talvikokoelmaa ja näytöstä vuonna 1991, jossa Naomi Campbellkin käveli.


Sama kuosi näkyi Alaïan mallistossa vuonna 1991.

Vieläkö lisää?

Naomi Campbellin 90-luvun kuvia selatessa ei voi olla arvailematta, valitseeko Kim ylleen vielä uusia ysärityylejä. Nähdäänkö seuraavaksi esimerkiksi jokin näistä mekoista?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt