Kaipaatko ideoita arkipukeutumiseen? Kolme trendikästä, helppoa, halpaa asua

Julkaistu:

3 x tyyli
Kun asun pohjana ovat vain mustat nahkanilkkurit, mahdollisuudet ovat rajattomat.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan.

Nilkkurit ovat kiistatta merkittävät klassikkokengät. Erityisesti mustat, simppelit, matalat nilkkurit ovat kengät, jotka kestävät aikaa erinomaisesti. Laadukkaisiin nilkkureihin kannattaa ehdottomasti satsata.

Vaikka kevät ja kesä ovat tuloillaan ja talvikenkäkausi hiipuu, ei klassikkonilkkureiden hankinta ole huono ratkaisu, päinvastoin. Mustat nilkkurit toimivat monenlaisissa asuissa keväämmälläkin. Ne voi pukea arjessa niin farkkujen kuin kukkamekkojenkin kaveriksi, ja ne toimivat sekä naisellisten että maskuliinisten lookien kanssa.

Kaikki värikokeilut kokomustasta kirkkaisiin väreihin ja printteihin ovat mahdollisia, kun jalkaan vetää nämä klassikkokengät. Ja mikä parasta, mustissa nilkkureissa löytyy loputtomasti erilaisia mallivaihtoehtoja – jokaiseen makuun ja jalanmalliin sopivia.

Valkoinen paitapusero + mom jeans -farkut = 49,98 €

Klassinen arkiasu syntyy kolmesta palasesta, valkoisesta paitapuserosta, rennoista farkuista ja mustista nilkkureista. Tämä klassikkoasu on yhdistelmä rentoutta ja hienostuneisuutta.


Kukkamekko = 49,95 €

Pitkä kukkamekko ja mustat klassikkonilkkurit muodostavat kauniin asukokonaisuuden. Helppo ja persoonallinen look, joka näyttää tyylikkäältä kerta toisensa jälkeen.


Keltaiset vakosamettihousut + käärmekuosinen poolopaita = 50 €

Simppelit nilkkurit toimivat myös räikeämmissä trendilookeissa rauhoittavana elementtinä. Ne sopisivat täydellisesti yhteen esimerkiksi kahden tämän hetken trendin, käärmekuosin ja vakosametin kanssa.


Kuvat: Valmistajat

Muotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt