Miten Metti Forssell hoitaa hiuksiaan? Neljä tärkeintä tärppiä

Julkaistu:

Metti
Näin saat hiukset näyttämään hyvältä, kirjoittaa Metti Forssell.
Keväällä monet uusivat hiustyylejään ja haluavat saada uutta raikasta ilmettä omaan lookiin. Kokonaan uutta hiustyyliä ei tarvitse kuitenkaan lähteä toteuttamaan, vaan pienillä asioilla voi saada hiukset näyttämään taas astetta elinvoimaisimmilta ja paremmilta.

1. Käytä omalle hiustyypillesi sopivia hiustenhoitotuotteita. Kuivat hiukset näyttävät automaattisesti kärsineiltä ja huonoilta. Vältä hiustenhoitotuotteita, jotka syövät hiusten luonnollista kosteutta, ja suosi sellaisia, jotka sopivat omalle hiustyypillesi.


2. Freesaa hiuksiasi raidoittamalla. Raidoilla saa freesattua hiusten yleisilmettä ihanalla tavalla. Raidoittaminen ei myöskään ole hiuksille usein niin kova rasite kuin täysväri.3. Käytä lämpösuojaa sisältäviä hiustenhoitotuotteita. Jos käytät fööniä hiusten kuivaamiseen tai muotoilurautoja hiusten muotoiluun, kannattaa hiuksissa aina käyttää tuotteita, joissa on lämpösuoja. Liika kuumuus tuhoaa hiusta.


4. Uskalla leikata. Ainakin hiusten latvoista kannattaa napsaista aika ajoin jonkin verran pois, jotta hiusten yleisilme pysyy terveen ja raikkaan näköisenä. Hiukset näyttävät paljon kauniimmilta, kun kaksihaaraiset tai huonokuntoiset latvat leikkaa pois!


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt