Haluatko muhkeamman pepun kuin koskaan? Kopioi Kylie Jennerin helppo tyylikikka

Julkaistu:

Tyylit
Rypytetty vaate on aina imarteleva.
Klaani Kardashian-Jenner on jälleen ollut liikkeellä piukoissa ja toisiinsa sointuvissa asuissa. Neljä siskosta kuvattiin illallisella Santa Monicassa tiistai-iltana.

Kylie Jenner ja Kourtney, Khloé ja Kim Kardashian.

Kylie jakoi omalla Instagram-tilillään asukuvan, joka herätti ylistystä kommenttiosiossa. Meidän huomiomme kiinnittyi unohdettuun mekkotyyliin, joka on yksi imartelevimpia vaatevalintoja.Tältä mekko näyttää ilman instaposeerausta.


Kauttaaltaan rypytetty ja etu- ja takasaumalla varustettu mekko korostaa kurveja, vaikkei kummemmin edes yrittäisi. Rypytyskikka on tuttu esimerkiksi brasilialaisista bikinihousuista: takamuksen rypytys saa pakarat näyttämään pyöreiltä.
Rypytetty kangas on myös paljon sileää armollisempi. Sen alle kropan omat pienet epätasaisuudet häipyvät hujauksessa.

Toisaalta vartalon pituussuunnassa kahtia jakavat saumat huijaavat kropan hieman pidemmäksi ja hoikemmaksi. Tämä vaatekikka toimii kaikilla muillakin pitkittäisillä jaoilla: efektin voi luoda millä tahansa pystylinjalla.
Kun seuraavan kerran törmäät kivaan rypytettyyn vaatekappaleeseen, muista, että käsissäsi on samalla myös nopea keino imartelevaan pukeutumiseen. Esimerkiksi näillä luot efektin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt