Tuorein otsistrendi henkii 80-lukua – oletko valmis pätkäisemään kihariisi otsatukan?

Julkaistu:

Me Naiset
Kiharat eivät ole mikään syy jättää otsatukkaa leikkaamatta!
Se, joka väitti, että otsatukka on tuhoon tuomittu ajatus kiharakutriselle, joutuu nyt syömään sanansa. Alkuvuoden gaalailtojen ja Instagramin perusteella kiharainen otsis on nimittäin nyt pitkästä aikaa pinnalla.

Esimerkiksi Greyn anatomiasta tuttu näyttelijä Sandra Oh on hiljattain valinnut tyylin useampaankin tilaisuuteen, ja se näyttää kieltämättä hurmaavalta hänellä.


Kiharainen otsatukka vaikuttaisi olevan pikkuhiljaa rantautumassa myös Suomeen, sillä ainakin laulaja Jannika B on jo kokeillut sitä.Alluren mukaan myös tuore Netflix-sarja Juhlat (Russian Doll) on nostanut kiharien otsahiusten huumaa maailmalla. Sen päähenkilöllä Nadia Vulvokovilla kun sattuu olemaan 80-lukua henkivät kiharat, jotka kruunaa tuuhea otsis.Näyttelijä Natasha Lyonnen esittämän Nadian näyttävä otsatukka on saanut somekansan ihastuksiin, joskin osan myös varoittelemaan toisiaan tyylin haastavuudesta.

Kiharassa on haasteensa

Alluren haastattelema tähtien kampaaja Vernon François myöntää, että kiharatekstuuri asettaa omat haasteensa otsatukalle. Kiharatukkaisen kannattaakin jättää etuhiuksiin tarpeeksi pituutta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ylläpitäminen sen sijaan ei Françoisin mukaan vaadi sen kummempia kikkailuja: kun otsahiukset on leikattu hyvin, ne kyllä asettuvat luonnostaan kauniisti. Sitä paitsi, tässä tyylissä pieni kurittomuus on vain plussaa!

Ota mallia näistä

Jos et vielä vakuuttunut, annetaan näiden kuvien puhua puolestaan.

Ehkäpä pyydät ensi kerralla kampaajaa pätkäisemään sinullekin otsiksen, tai jos hiuksesi ovat luonnostaan suorat, kiharrat seuraaviin bileisiin myös etuhiuksesi?Kihara otsis on suorastaan ihastuttava afrotukassa tai muutoin tiukissa kiharissa......mutta isommat laineetkin saavat ihan uutta potkua otsatukasta.Tämä blondi tukka todistaa, että kihara otsis sopii yhtä lailla vaaleaveriköllekin.Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

8 tapaa saada kauniit kiharat ilman lämpöä

Haaveiletko otsiksesta? 13 kuvaa, jotka saavat sinut vakuuttumaan siitä, että leikkaaminen on hyvä idea

Suoristusrauta on loistokihartaja! Näin loihdit kolmet erilaiset kiehkurat

Testasimme hehkutetun kiharakikan, joka lupaa täydelliset korkkiruuvit – 2 kuvaa osoittaa huikean muutoksen

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt