Pukeudutko aina mustaan? Ei haittaa – näin upea pelkkä kokomusta asukin voi olla

Julkaistu:

Me Naiset
Rakastatko sinäkin mustaa? Hyvä, niin mekin! Kätevillä kerrostuskikoilla kokoat kauden upeimmat asut vain mustista vaatteista.

Toimistotyöläisen uusi univormu

Täysmustat farkut ja jykevästä denimkankaasta valmistettu safaritakki – mieluiten jättitaskuilla, joihin mahtuu tarvittaessa puolet käsilaukun sisällöstä.


Luksusta leggingseissä

Puuvillaisista leggingseistä ja t-paidasta koostuva kotikerrasto muuttuu veistokselliseksi edustusasuksi, kun sen päälle puetaan ilmava vekkihame.


Mustan vaatteen ainoa asuste

Strassikorvikset ovat alkuvuoden täsmähankinta! Ne tuovat kasvoille ylimaallista loistoa ja riittävät mustan vaatteen ainoaksi asusteeksi.


Terveisiä Pariisista

Kanavoi itsevarmoja pariisitarviboja yhdistämällä simppeli college- tai neulemekko mokkabuutseihin. Ennen kevättä niiden väliin puetaan pillifarkut tai paksut sukkahousut.


Ysäripelkistäjän valinta

Kopioi 1990-luvun tyyli-ikonin Carolyn Bessette Kennedyn ja hänen tyyliseuraajiensa ajaton talviasu: pitkät buutsit ja linjakas takki. Olan yli kietaistava laukku tuo tyylin tähän vuoteen.


Utopistisen upeat housut

Löydetty: joustavat mutta supersiistit housut, joita ei edes tarvitse silittää! Housujen vekit on ommeltu paikoilleen, joten prässäämistaitoja ei tarvita.


Juttu on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Kyllästyitkö jo mustaan? 31 aivan ihanaa vaatetta ja asustetta, jotka tuovat kevätmielen

Kevään ihanimmat ”safarivaatteet” tulevat tässä – katso 6 täydellistä tyyliä

Ei mikä tahansa pikkumusta! Ottiko herttuatar Meghan kantaa mekkovalinnallaan?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt