Onko tässä todella seuraava kulmakarvatrendi? Hurja muutos entiseen – tästä innostui myös Paula Vesala

Julkaistu:

Kulmakarvat
Rohkein kokeilee nyt kulmakarvoja, jotka taistelevat tavallista sävysuositusta vastaan.
Muodikkaimmat kulmakarvat vuonna 2019?

Aivan vaaleat, väittää moni maailman tunnetuimmista muotibrändeistä.


Suuret ja vaikutusvaltaiset muotimerkit Prada, Valentino ja Alexander Wang ovat kaikki käyttäneet blondattuja kulmakarvoja viimeisimmissä näytöksissään.

Kun kulmakarvojen imartelevan sävyn nyrkkisääntö on omien hiusten tyven väri tai sitä aivan hieman tummempi sävy, nyt trendikulmat lähentelevät ennemmin omaa ihonsävyä tai ovat täysin blondatut.


Tuttu tyyli myös julkkiksilta

Vaikka vaaleat kulmat näyttävät nyt nousevan hurjaa vauhtia, ne eivät suinkaan ole ennennäkemättömät.

Lähes valkoiset kulmakarvat liitetään usein esimerkiksi Lady Gagan tyyliin. Hän vietti blondikulmaisena vuoden 2015, ja tuohon aikaan vaaleat kulmat olivat naisen selkeä tavaramerkki.Hänen lisäkseen vaaleita kulmakarvoja ovat viime vuosina hyvin lyhyesti kokeilleet muun muassa somemoguli Kim Kardashian sekä laulajatähdet Beyoncé, Rita Ora, Katy Perry ja Miley Curys. Blondaukset ovat kuitenkin jääneet vain pienemmiksi testauksiksi.

Suomalaisista kuuluisuuksista blondatuilla kulmakarvoilla kohautti viime vuoden lopulla artisti Paula Vesala. Aluksi näytti siltä, että tyyli on saatettu luoda vain uutta kappaletta ja show’ta varten, mutta nyt Vesala on viihtynyt vaaleissa kulmakarvoissa ja useamman kuukauden.Kokeile trendiä helposti

Voiko olla, että vaaleat kulmat alkavat todella vallata katukuvaa?

Onko kulmien valkaisu uusi microblading, kysyi Elle viime marraskuussa otsikossaan. Glam uutisoi puolestaan tammikuussa, että vaalennetut kulmakarvat ovat uusi rohkea kauneuslook. Nyt myös Harper’s Bazaar kirjoittaa, että jos muotimaailmaa on uskominen, perinteiset tummat kulmat ovat pian out.Luonnostaan harvakarvaiset ja vaaleakulmaiset kiittävät kulmakarvattoman lookin yleistymisestä, mutta Stylecaster-sivusto muistuttaa, että vaaleissa kulmakarvoissa on myös kääntöpuolensa: kulmakarvojen vaalentaminen ei välttämättä tee kulmille tai herkälle iholle hyvää. Vahva vaalennus voi jopa katkoa karvat.

Onneksi HerStyleCode-sivusto vinkkaa näppärästä ja väliaikaisesta kikasta, jolla vaaleita kulmakarvoja voi kokeilla vaaratta ja ilman niihin sitoutumista. Kulmat saa vaaleiksi ja trendikkäästi oman ihon värisiksi, kun niihin harjaa monta ohutta kerrosta nestemäistä peitevoidetta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt