Voiko pyöräilyshortsit sittenkin pukea tyylillä? Uudenlaiset esimerkit puhuvat hittipöksyjen puolesta

Julkaistu:

Hanki nyt
Unohda mielikuva piukasta trikoosta ja toivota tervetulleeksi pyöräilyshortsit osana harkittua asukokonaisuutta.
Pahamaineiset pyöräilyshortsit olivat viime kesän vastine leggingseille. Trikoisia, polvipituisia, kireitä shortseja nähtiin ensimmäisten joukossa esimerkiksi huippumalli ja somevaikuttaja Bella Hadidin päällä, ja pian koko muotimaailma seurasi perästä.

Kerroimme nousevasta trendistä viime toukokuussa, ja ainakin lukijat olivat nopeita tyrmäämään housumallin.

Trikoiset shortsit tuomittiin mummokalsareiksi ja menneiden vuosikymmenten jumppapöksyiksi, jotka saisivat jäädä historiaan, tai vähintään vain kotioloissa tai muiden vaatteiden alla käytettäviksi. 33 000 lukijaa kertoi mielipiteensä shortsimuodista: 74 prosenttia äänesti pyöräilyshortsien pukemista vastaan.
Mutta kuten hyvin usein, muotivillitykset eivät kysele enemmistön mielipidettä. Pyöräilyshortsit nousivat kuin nousivatkin kesän 2018 hittivaatekappaleeksi, ja nyt näyttää siltä, ettei niistä päästä eroon vielä tulevanakaan sesonkina.

Muotivaikuttajat ovat pukeutuneet polvimittaisiin shortseihin jopa helmi-maaliskuun muotiviikoille. Niiden ympärille on luotu myös tyylejä, jotka alkavat näyttää kaupunkikelpoisilta.

Näin pyöräilyshortsit puetaan nyt.


Hyvän asun kaava on helppo: käytä pyöräilyshortseja samoin kuin käyttäisit mustia pillifarkkuja tai sinisiä mom jeanseja.


Täydellinen lomalook: trendikkäät käärmeennahkakuvioiset shortsit, väljä valkoinen pusero, hittiaurinkolasit ja boheemi kaulakoru.

Sama tyyli toimii myös mustilla shortseilla ja suurilla sporttihenkisillä laseilla.


Kun kesällä täytyy näyttää skarpilta.


Harmaaruudullinen bleiseri ja möhkölenkkarit kuuluvat nekin hetken trendeihin.


Myös hempeämpi klassinen kokonaisuus toimii.

5 x hanki nyt

Kun viime kesänä muutamat kaupoista löytyneet pyöräilyshortsimallit liikkuivat ainakin Helsingissä hyvää vauhtia ja loppuivatkin liikkeistä, tänä vuonna vaateketjut näyttävät varautuneen suosikkishortsien kysyntään kasvavassa määrin.

Omat housut löytyvät nyt lähes jokaisen ketjuliikkeen valikoimasta.


MyStylen muotitoimittaja nostaa viikoittain esiin ajankohtaisia vaatekappaleita. Lue kaikki sarjan jutut täällä. Seuraa MyStylea myös Instagramissa @iltasanomatmystyle!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt