Kolme täydellistä asua arkeen! Luo upeat tyylit edullisesti

Julkaistu:

3 x tyyli
Muotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Nyt stailataan arjen luottoalaosa, kynähame.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Muutamaan klassikkoon kannattaa siis panostaa – niiden avulla vaatekaapin sisältö on toimivaa ja monikäyttöistä.

Vaatekappaleiden lisäksi tietyt printit kuuluvat klassikkojen listaan. Yksi ikiklassikoista on ruutu.

Sitä voi olla monensävyistä ja -kokoista, näyttävää ja hillittyä. Paljon ruutua näkyy esimerkiksi hameissa. Ensimmäisenä ruutuhameesta tulee usein mieleen a-linjainen vekkihame, mutta klassista ruutua voi olla muissakin malleissa, kuten vaikkapa ikonisen aseman saavuttaneessa pitkässä kynähameessa.

Hillitty, ruudullinen kynähame voi olla yllättävän monipuolinen vaatekappale, vaikka se itsessäänkin herättää jo huomiota.

Ruutuun voi yhdistää lisää klassikoita, kuten paitapuseron ja herrainkengät, tai sitten sen klassisuutta voi tasapainottaa rennon trendikkäillä t-paidalla, farkkutakilla ja tennareilla. Ruutuhameen voi asustaa sopivaksi arkeen tai hienostunuttakin pukeutumista vaativaan tilaisuuteen.

Näin saat ruudullisen kynähameen taipumaan eri tyyleihin.

Raidallinen paitapusero + herrainkengät = 45,94 €

Hienostunutta klassikkoa päästä varpaisiin: ruudullinen kynähame, raidallinen sini-beige paitapusero sekä nudet herrainkengät luovat yhdessä hillityn harmonisen ja kauniin kokonaisuuden.


Printti-t-paita + muhkeat lenkkarit = 38 €

Korkeavyötäröinen ja ruudullinen kynähame henkii arvokkuutta, ja sitä voikin leikkisästi tasapainottaa esimerkiksi tyylikkäällä printti-t-paidalla sekä tämän hetken muhkeilla trendilenkkareilla. Rennon tyylikästä!


Poolopaita + lipokkaat + samettipanta = 45,99 €

Vahva look syntyy ruudullisesta kynähameesta, mustasta poolopaidasta, teräväkärkisistä lipokkaista ja samettisesta hiuspannasta. Tässä asussa on asennetta!


Kuvat: Valmistajat

Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt