Tähdet ennen ja jälkeen huulitäytteiden – vertaa paljon puhuvat kuvat

Julkaistu:

Huulet
Huulten täyttämisestä eli huulien pistoshoidoista on tullut parin viime vuoden aikana arkipäivää.
Muhkeat huulet kuuluvat 2010-luvun jälkipuoliskon suurimpiin kauneusihanteisiin.

Jos niitä ei ole omasta takaa, turpeat huulet hankitaan pistoshoidoilla. Fillerit eli huulitäytteet ovat tuttu juttu kauneusvloggaajille, Instagram-tähdille, bloggaajille, maailmanluokan julkkiksille ja yhä useammalle tavalliselle tallaajallekin.

Täytettyjen huulien ihannoinnin lisäksi viime aikoina on alettu puhua myös niiden haitoista ja vaaroista. Muun muassa kauneusvloggaaja Karen Sarahi Gonzalez näytti Youtube-videollaan, kuinka hankkiutui eroon liiallisuuksiin karanneista huulitäytteistään.

Myös suomalainen kauneusalan pitkän linjan ammattilainen Suvi Pitkänen kertoi äskettäin hänelle tehdyistä kauneusoperaatioista ja vaurioituneista huulistaan.
Yllättävän moni kuuluisuus on turvautunut huulitäytteisiin. Kun monen kasvoista näkee helposti päällepäin, että huulia on täytetty, monen muutos on myös huomaamattomampi.

Kokosimme julkkisnaisten kuvaparit ennen ja jälkeen huulitäytteiden.

Osittainen lähde: Heatworld

Oletko teettänyt minkä tahansa, isomman tai pienen kauneusoperaation, jonka lopputulos ei ollut toivotunlainen? Kerro tarinasi sähköpostitse osoitteeseen vivi.norokorpi@is.fi. Saatamme ottaa yhteyttä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt