Tiedätkö, kuinka pidät hiusvärisi mahdollisimman hyvänä? 5 loistavaa vinkkiä - MyStyle - Ilta-Sanomat

Tiedätkö, kuinka pidät hiusvärisi mahdollisimman hyvänä? 5 loistavaa vinkkiä

Väri pysyy hyvänä, kun sitä huoltaa myös kotona.

Julkaistu: 9.3.2019 8:03

Jos on onnistunut saamaan hiuksiin upean värin, sitä kannattaa vaalia oikeilla tuotteilla.

Tehokaksikolla kiiltoa

Haaveiden hiusväri saattaa vaatia muutaman kampaajakäynnin. Hyvä kampaaja haluaa hiustesi parasta, joten kemiallista kuormitusta on parempi jakaa useampaan värjäyskertaan.

Kun haluttu tulos on lopulta saavutettu, kannattaa saavutuksesta pitää myös kiinni: pyydä kampaajalta mukaan värille sopivat täsmätuotteet. Monet shampoot ja hoitoaineet mainostavat sopivansa värjätyille hiuksille, mutta lisäpanostus kampaajan suosittelemiin tuotteisiin kannattaa.

Olaplexin N:o 4 -shampoo ja N:o 5 -hoitoaine ylläpitävät tehokkaasti kampaajan tekemää hoitoa, 31,90 €/kpl.

Kosteutta kotikonstein

Valmistele hiukset tulevaa värjäystä varten jo muutama päivä etukäteen. Varsinkin vaalennus voi kuivattaa ja vaurioittaa hiusta, joten helli tukkaa syvähoitavalla naamiolla muutaman kerran ennen kampaajakäyntiä.

Jatka blondatun hiuksen hoitamista värjäyksen jälkeen käyttämällä kosteuttavaa ja korjaavaa naamiota kerran viikossa, jotta hiukset pysyvät joustavina ja pehmeinä.

Rahua Color Full Hair Mask -naamio tehokosteuttaa hiuksia ja taittaa vaalennetuista hiuksista pois keltaisen sävyt, 76 € / 200 ml.

Kirkastava suihke

Mitä kiiltävämpi tukka, sitä intensiivisempi väri.

Kampaajakäynnin jälkeinen ihana kiilto on mahdollista luoda hiuksiin myös kotioloissa. Oriben kiillottava hoito toimii hieman kuin kiinnityssuihke kasvomeikille: se jättää hiuksiin viimeistellyn tunteen, kirkastaa sekä väriä että raitoja ja tekee hiuksista hoidetun pehmeät. Käytä hoitoa kerran viikossa tavallisen hoitoaineen sijaan värin maksimoimiseksi.

Oribe Glaze For Beautiful Color -hoito kiillottaa hiukset viidessä minuutissa, 66,50 € / 175 ml.

Tyvikasvu piiloon

Viikko ennen seuraavaa kampaajakäyntiä voi tuntua erityisen pitkältä, kun tyvikasvu näkyy kiusallisesti, laittoi hiukset miten tahansa. Tyveä on perinteisesti voinut yrittää piilottaa luomivärillä tai erilaisilla suihkeilla, mutta lopputulos on jäänyt hieman tunkkaiseksi.

Nyt on kuitenkin ilmestynyt tuote, joka hoitaa pulman kiitettävästi: KMS:n värisuihke levittyy tasaisesti hiuksiin, ja mukana on paljon pigmenttiä. Hiukset eivät tunnu puuterimaisilta vaan raikkailta.

KMS Stylecolor -värisuihke lähtee pois shampoopesussa, 30 € / 150 ml.

Kevytväriä naamiosta

Mitä paremmassa kunnossa hiukset ovat, sitä loistavampi on myös väri. Venytä varsinaisten värjäyskertojen väliä ja anna hiusten hengähtää hetkisen pidempään ylläpitämällä sävyä kevyillä suoraväreillä.

Suoraväri tarttuu vain hiuksen pintaan, joten se ei vahingoita hiusta. Usein kevytväri jopa tekee tukasta entistä kiiltävämmän. Jos purkissa oleva väri tuntuu liian tujulta, voi sävyä sekoittaa esimerkiksi puolet ja puolet -periaatteella hoitoaineen kanssa. Myös kampaaja voi sekoittaa valmiiksi kotihoitoon sopivan yhdistelmän.

Biozell Professional Color Tech -suoraväri kestää hiuksissa jopa 20 pesukertaa, 11,90 € / 200 ml.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?