Vihdoinkin ihan tavallinen meikkaaja on trendikäs! 4 meikkityyliä, joista innostutaan tänä vuonna

Julkaistu:

Me Naiset
Meikkitaiteilijat paljastivat neljä tyyliä, jotka pitävät pintansa tänä vuonna, kenties vielä paljon pidempäänkin.
Villit meikkitrendit ovat hauskaa katseltavaa, mutta omalle naamalle tulee usein valikoitua jotain hillitympää. Millainen siis on tämän hetken trendikkäin versio käyttökelpoisesta arkimeikistä?

Sitä selvitti Byrdie-sivusto, joka kysyi meikkitaiteilijoilta, millaisena ammattilaiset näkevät kauneusvuoden 2019.

Meidän värikkäitä luomivärejä vielä arastelevien iloksi gurut listasivat helposti lähestyttäviä meikkitrendejä, jotka ovat tällä hetkellä ajankohtaisia ja myös pysyvät sellaisina pitkään.

1. Kuulas iho

Pitkään jatkuneen hehkumeikkitrendin jälkeen hätäisimmät jo ehdottelevat, että joko sitä naamaa pitäisi alkaa mattapintaistamaan, mutta heille voi sanoa, että ei ole mikään kiire.

Iho, joka vielä meikattunakin näyttää iholta, on aina tyylikäs. Meikkitaiteilija Gucci Westman kehottaa tavoittelemaan lopputulosta, jota kuvaavat adjektiivit raikas, tasainen ja dewy eli – pahoittelut toistosta – kasteenraikas.

– Pidä huoli siitä, että valitset meikkivoiteen, joka on voidemainen, häivyttyvä ja kerrostettava, Westman neuvoo Byrdien jutussa ja kehottaa käyttämään kasvoilla ainakin paria eri sävyä, jotta lopputuloksesta tulee moniulotteinen.

2. Siipirajaus

Kissarajaus, siipimäinen rajaus, miksi sitä nyt haluaakaan kutsua. Joka tapauksessa silmän ulkonurkkaan tehty pieni rajauksen ”häntä” nostaa mukavasti katsetta ja tuo meikkiin potkua.

Mikä parasta, tyyliä voi muunnella vapaasti aina dramaattisesta mustasta viivasta pieneen minisiipeen – tai leikittelemällä väreillä ja glitterillä.



3. Kiiltävät huulet

Mattahuulipunat voi jo suosiolla unohtaa, sillä erilaiset huulikiillot ja kiiltohuulipunat ovat tehneet näyttävän paluun.

Westman suosittelee käyttämään myös huulien meikkaamiseen kahta sävyä. Kirkkaampi levitetään keskelle suuta ja asteen tummempi lähemmäs suupieliä. Sillä tavalla syntyy kolmiulotteinen ja muhkeammalta näyttävä tyyli.

Huultenrajauskynän käyttö on suositeltavaa, ja koko komeus kannattaa viimeistellä mehukkaalla huulikiillolla.

Kuulas ja hehkuva iho ja kiiltävät huulet ovat nyt in.

4. Hillitty varjostus

– Highlighting ja contouring eivät ole menossa minnekään, meikkitaiteilija Ash K Holm sanoo Byrdielle.

Hänen mukaansa tyyli muotoilla kasvoja kuitenkin muuttuu hieman vuodesta toiseen. Nyt eletään hieman minimalistisempaa kautta, ja jokusen vuoden takaiset vahvat varjostukset ovat tauolla.

Kirjoitimme aiemmin helposta contouring-kikasta, jota meikkitaiteilija Tom Pecheux suosii. Hän sipaisee hentoa varjostussävyä viistosti luomille ja samansuuntaisesti poskipäiden alle. Se kehystää kasvot luonnollisesti.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Näin paljon erilaiset silmänrajaukset muuttavat ulkonäköä – testasimme 6 eri vaihtoehtoa

Unohda vanhentava pakkelinaamari: 9 meikkivinkkiä, jotka vievät kasvoilta vuosia

Huomaamaton meikkikikka, johon herttuatar Meghan luottaa usein – ja joka kannattaa kopioida

Otatko meikkineuvoja tubettajilta? Yksi asia toistuu videosta toiseen, mutta ei ammattimeikkaajilla

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt