Näitkö jo Ashley Grahamin gaalatyyliä? Kurvikuningatar tuli ja tyrmäsi kaikki - MyStyle - Ilta-Sanomat

Näitkö jo Ashley Grahamin gaalatyyliä? Kurvikuningatar tuli ja tyrmäsi kaikki

Huippumalli Ashley Graham.

Julkaistu: 25.2.2019 10:36

Ashley Graham todistaa jälleen kerran, kuinka tyylikkäältä ja seksikkäältä hyvin yksinkertainen look voi näyttää.

Elokuva-alan parhaimmistoa juhlistava ja palkitseva Oscar-gaala käytiin sunnuntai-iltana Hollywoodissa. Los Angelesin Dolby-teatterin punaisella matolla nähtiin kymmeniä loisteliaita kokonaisuuksia.

Kuvia toinen toistaan upeammista tyyleistä katsellessa yksi onnistuu kuitenkin tyrmäämään täysin. Wow, Ashley Graham!

Plusmallina tunnetuksi tullut kurvijumalatar lipui gaalaan mustassa huipputyylikkäässä puvussa. Olkaimeton, vartalon muotoja kuuliaisesti seuraava, merenneitohelmainen puku on muotisuunnittelija Zac Posenin käsialaa.

Ashley Graham juhli Oscareissa ensi kertaa tänä vuonna.

MyStylen muotitoimitus ei ole ainut Grahamin tyylistä vakuuttunut. Ashley Graham on jumalatar, otsikoi Cosmopolitan. Ashley Graham näyttää sensaatiomaiselta, kirjoittaa Express. Ashley Graham on kuin menneen ajan Hollywoodin valkokangasseireeni, ylistää Popsugar.

Graham oli Cosmopolitanin mukaan yksi ensimmäisistä punaiselle matolle saapuneista gaalavieraista. Lehden mukaan ”kaikki muut olisivat yhtä hyvin voineet kääntyä kotiin, sillä kukaan ei tule ylittämään tätä lookia”.

Yläosan epäsymmetrinen leikkaus imartelee. Pelkistetyn tyylikkäät asusteet ja hillitty hius- ja meikkityyli viimeistelevät kokonaisuuden.

Tyrmäävän puvun lisäksi Ashley valitsi tyylin täydentäjiksi aina toimivat ikiklassikot: tiukan niskanutturakampauksen, nudesävyisen meikin, hillityt ja pelkistetyt timanttikorut ja siistit, valkoiset kynnet.

Ashley jakoi Instagram-tilillään kuvan gaalaan valmistautumisesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?