Näitkö jo Ashley Grahamin gaalatyyliä? Kurvikuningatar tuli ja tyrmäsi kaikki

Julkaistu:

Oscar-gaala
Ashley Graham todistaa jälleen kerran, kuinka tyylikkäältä ja seksikkäältä hyvin yksinkertainen look voi näyttää.
Elokuva-alan parhaimmistoa juhlistava ja palkitseva Oscar-gaala käytiin sunnuntai-iltana Hollywoodissa. Los Angelesin Dolby-teatterin punaisella matolla nähtiin kymmeniä loisteliaita kokonaisuuksia.
Kuvia toinen toistaan upeammista tyyleistä katsellessa yksi onnistuu kuitenkin tyrmäämään täysin. Wow, Ashley Graham!

Plusmallina tunnetuksi tullut kurvijumalatar lipui gaalaan mustassa huipputyylikkäässä puvussa. Olkaimeton, vartalon muotoja kuuliaisesti seuraava, merenneitohelmainen puku on muotisuunnittelija Zac Posenin käsialaa.


MyStylen muotitoimitus ei ole ainut Grahamin tyylistä vakuuttunut. Ashley Graham on jumalatar, otsikoi Cosmopolitan. Ashley Graham näyttää sensaatiomaiselta, kirjoittaa Express. Ashley Graham on kuin menneen ajan Hollywoodin valkokangasseireeni, ylistää Popsugar.

Graham oli Cosmopolitanin mukaan yksi ensimmäisistä punaiselle matolle saapuneista gaalavieraista. Lehden mukaan ”kaikki muut olisivat yhtä hyvin voineet kääntyä kotiin, sillä kukaan ei tule ylittämään tätä lookia”.


Tyrmäävän puvun lisäksi Ashley valitsi tyylin täydentäjiksi aina toimivat ikiklassikot: tiukan niskanutturakampauksen, nudesävyisen meikin, hillityt ja pelkistetyt timanttikorut ja siistit, valkoiset kynnet.


Ashley jakoi Instagram-tilillään kuvan gaalaan valmistautumisesta.

Ota kantaa

Onko Ashleyn tyyli täysi kymppi?

Kyllä 88% Ei 12%
Ääniä yhteensä 3601

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt