Kääriydy pitkään neuletakkiin – 3 hyvää asua helposti

Julkaistu:

3 x tyyli
Viola valitsee joka viikko yhden klassikkovaatteen ja stailaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Nyt kääriydytään pitkään neuletakkiin!
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset luottovaatteet ovat hyvän garderobin perusta: niiden ympärille saa koottua toimivia mutta erilaisia asuja.

Vaikka varsinainen neulesesonki on loppusuoralla, tarvitaan neuleita Suomessa ympäri vuoden. Siksi ne kuuluvat ehdottomiin klassikoihin, joita käytetään vuodenajasta riippumatta.

Yksi klassinen, aina toimiva villavaate on ekstrapitkä neuletakki. Se sopii niin talven pakkaspäiviin kuin kesän viileisiin iltoihin. Sen voi pukea sekä pitsimekon että farkkujen kaveriksi. Hillityn sävyisenä se käy oikeastaan asuun kuin asuun.

Näin puet klassikon.

Farkut + pilkullinen paitapusero + valkoiset tennarit = 55,94 €

Pitkä neuletakki tuo rennon tyylikkääseen asuun ripauksen hienostuneisuutta. Revityt farkut ja valkoiset tennarit tasapainottavat hyvin neuleen ja pilkullisen paitapuseron klassisuutta. Helppo ja toimiva arkiasu!


Sininen slip dress -pitsimekko + mustat korkokengät + korvakorut = 44,95 €

Herkempi ja juhlavampi look syntyy tämän hetken trendimekosta eli slip dressista, pitkästä neuleesta ja sävyyn sopivista asusteista.


Musta haalari + mustat nilkkurit = 55,95 €

Tyylikästä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hittiasu koostuu mustasta haalarista, pitkästä neuleesta ja klassisista nilkkureista. Tämän lookin voi pukea mihin vain!


Kuvat: Valmistajat

Lue sarjan kaikki jutut täällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt