Joko olet kuullut mikropeittämisestä? Se on tie meikittömään meikkiin, joka piilottaa näpyt tehokkaasti

Julkaistu:

Me Naiset
Kun peitevoidetta levittää vain sinne, missä sille on oikeasti tarvetta, meikkipohjasta tulee ihanan kevyt ja luonnollinen.
Tiedätkö sen tuskan, kun haluaisit piilottaa finnin kasvoilta, mutta jokainen sipaisu peitevoidetta tuntuu vain korostavan näppyä?

Ongelma korostuu, kun meikin haluaa muutoin pitää minimissään. Voidellun kohdan häivytys muuhun ihoon ei onnistu sitten millään. Mitä pidempään tilannetta yrittää korjata, sen pahemmaksi se muuttuu. Lopulta näppy ja sen ympärys suorastaan loistavat kasvoilta.

Tilanteeseen on nyt tarjolla kätevä kikka. Niin kutsutun mikropeittämisen avulla finnit ja niiden jättämät jäljet saa piiloon, vaikka ei levittäisi lainkaan pohjameikkiä muualle kasvoihin. Ottaen huomioon meikittömän meikin voittokulun, niksille lienee kysyntää.

– Tavoitteena on luoda illuusio siitä, ettei mitään tuotetta ole käytetty, selittää Alluren haastattelema meikkitaiteilija Valeria Ferreira.

Tarkkaa puuhaa

Mikropeittämisessä keskitytään tarkasti vain ja ainoastaan haluttuihin ongelmakohtiin. Onnistumisen salaisuus on työvälineissä.

Sormen tai meikkisienen sijaan tekniikassa käytetään mahdollisimman pientä ja tarkkaa sivellintä. Hyvä valinta on esimerkiksi silmänrajausten tekemiseen tarkoitettu kapeakärkinen sivellin.


Peitevoidetta käytetään vain pienen pieni määrä ja se painetaan siveltimellä hyvin kevyesti haluttuun kohtaan. Vasta tämän jälkeen häivytetään voide tarvittaessa.

Mikropeittämisen jälkeen sen enempää näpyn kuin käytetyn tuotteen ei pitäisi näkyä. Parhaiten tarkoitukseen sopivat hyvin peittävät, kuivemmat peitevoiteet. Voiteen sävy kannattaa valita peitettävän kohdan mukaan.


Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Testasimme 8 markettipeitevoidetta: peittävyyttä, heleyttä ja edullisuutta – sekä ylivoimainen voittaja!

Huomaamaton meikkikikka, johon herttuatar Meghan luottaa usein – ja joka kannattaa kopioida

Huono naamapäivä? 5 kasvojen kohtaa, joissa peitevoide tekee ihmeitä

Jos peitevoide ei pysy finnin päällä, kokeile meikkaajan suosittelemaa simppeliä kikkaa

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt