Kiinnostaako luonnonkosmetiikka? 5 hyvää hoitotuotetta kasvoille

Julkaistu:

Me Naiset
Luonnonkosmetiikan joukostakin löytyy luksustuotteita. Tässä viisi ihanaa tuotetta ihonhoitoon.

1. Puhdistusgeeli

Rakastamme geeliputsareita, vaikka pohjoisessa ilmastossamme ihoa ei kannattaisi pestä kirskuvan puhtaaksi. Tämä geeli sopii kuitenkin herkemmällekin iholle ja jättää kasvot pehmeiksi. Fermentoidut ainekset syväpuhdistavat, mutta myös kosteuttavat ihoa. Meikki lähtee vaivatta, ja pesutuntuma ja tuoksu ovat miellyttävät.

Whamisa Organic Flowers Foaming Gel -puhdistusgeeli, 24,90 €


2. Kasvovesi

Tehokosteuttavaa huumaavan tuoksuista kasvovettä on ihana suihkauttaa kasvoille pesun jälkeen ja päivän mittaan meikin päälle. Lovely Day valmistaa tuotteet käsin laboratoriossaan Berliinissä. Erityiskiitos yksinkertaisesta ja kauniista pakkauksesta.

Lovely Day Hyaluron + Bloom Toner -kasvovesi, 29,90 €

3. Kasvoöljy

Tämä probiootteihin perustuva öljy sopii temppuilevallekin iholle, joka tukkeutuu herkästi. Probiootit tunnetaan parhaiten suoliston hyvinvoinnin tukena, mutta ne tekevät ihmeitä myös iholla. Hieman lääkemäinen tuoksu ei ehkä ole kaikkien mieleen, mutta se haihtuu pian levityksen jälkeen.

Esse Protect Oil For Sensitive Skin -kasvoöljy, 58 €

4. Kosteusvoide

Evolve-luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Sarjasta löytyy useita hinta-laatusuhteeltaan loistavia tuotteita. Uusin tulokas on ikääntyvälle iholle tarkoittettu tehovoide. Sen ylellisen kermainen koostumus imeytyy hyvin. Täyteläinen voide hoitaa hyvin talven kylmyydestä kärsivää kuivaa ihoa.

Evolve Organic Beauty Multi Peptide 360 Moisture Cream -kosteusvoide, 29,95 €

5. Naamio

Brändin perustaja Tata Harper on niin jumalaisen kaunis meikittä, että tekee mieli tuhlata omaisuus hänen tuotteisiinsa. Mutta jos pitää valita vain yksi, valitse tämä vihreä monitoimituote. Naamio syväpuhdistaa, muttei kuivata, ja kuorii samalla ihon entsymaattisesti. Hedelmähapot tekevät kasvoista hehkuvat.

Tata Harper Clarifying Mask -naamio, 73 €

Artikkeli on alun perin julkaistu Me Naisissa. Lue alkuperäinen juttu tästä.

Lue lisää:

Toimituksen suosikit! Kosmetiikkatuotteet, jotka ovat niin hyviä, että maksamme mielellämme niistä pikkuisen enemmän

Peltipurkki-Nivea yövoiteena ja 29 muuta tavallisten naisten parasta kauneusniksiä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt