Menevätkö nämä kengät muodista koskaan? Luottomalli on kuin housumuodin pillifarkku

Julkaistu:

Tyyliä edullisesti
Ballerinat kuuluvat kenkäkaapin vakiovarusteisiin.
Jos pillifarkut ovat vakiinnuttaneet asemansa niin, että moni vannoo pitävänsä niistä kiinni, vaikka farkkumuoti muuttuisi mihin, kenkämalleissa samaa lempparin leimaa kantavat ballerinat.

Klassikkokengät ovat aika ajoin muodikkaammat, välillä tyyli hiipuu hieman, mutta kokonaan pois muodista ne eivät tunnu menevän koskaan. Jos puhutaan ikonisista pikkukengistä, ovat ainakin yhdet niistä mustat ballerinat.


Klassinen kenkätyyli on aina hyvä hankinta, sillä ballerinat toimivat asun kuin asun kanssa, eikä trendien muuttuminen vaikuta suuremmin niiden tyylikkyyteen. Ne käyvät niin housujen kuin hameidenkin kanssa sekä arkisempaan että juhlavampaan kokonaisuuteen.

Mustat ballerinat löytyvät esimerkiksi kaikkien tuntemalta luksuskenkäbrändi Christian Louboutinilta. Jopa koroistaan tunnettu merkki luottaa näihin flatseihin.

Hyvät ja kauniit ballerinat eivät vaadi ostajaltaan satasia, sillä monilta perusvaatemerkeiltä löytyy valikoimastaan luottokengät.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden high fashion -tuotteen ja etsii sille edulliset vaihtoehdot. Lue sarjan muut jutut täällä!