Suomalaisesta Lotta Kaijärvestä tuli Victoria’s Secretin malli! Alusvaatekuvat komeilevat maailmanluokan huippumallien rinnalla

Julkaistu:

Mallit
Suomalaismalli poseeraa kuuluisien VS-konkareiden joukossa.
Suomalainen malli Lotta Kaijärvi on yksi tuoreista Victoria’s Secretin käyttämistä alusvaatemalleista.

Kaijärvi esittelee enkeleistään ja hulppeista alusasunäytöksistään tunnetun, maailman suurimman alusvaatejätin verkkokaupassa uusimpia liivityylejä.

Suomalaismallin voi bongata hyvästä seurasta: esimerkiksi suoraan jo legendaarisiksi VS-malleiksi nousseiden Elsa Hoskin ja Sara Sampaion välistä.


Kaijärvi nousi otsikoihin ensimmäistä kertaa viime syksynä Victoria’s Secret -alusvaateshow’n casting-tilaisuudesta.

Suomalaisille malleille jo koekuvauksiin pääsy on harvinaista herkkua. Merkki kutsuu tilaisuuteen vain harvat ja valitut, ja itse näytöksessä käveleminen on mallimaailman lottovoitto.


Nyt Kaijärvi poseeraa Hoskin ja Sampaion sekä muun muassa maailmanlaajuisesti tunnettujen Lais Ribeiron, Jasmine Tookesin, Romee Strijdin ja Josephine Skriverin kanssa merkin tuotekuvissa.


Kaijärvi niitti kansainvälistä mainetta jo viime syksynä Lontoon muotiviikoilla luksusmuotimerkki Burberryn näytöksessä.

Viimeisimpien ammatillisten saavutusten joukkoon kuuluu käveleminen Zadig & Voltairen näytöksessä toissapäivänä maanantaina New Yorkin muotiviikoilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt