MyStyle

Huolettoman trendikäs hiusväri, jota sinäkin haluat pyytää seuraavaksi kampaajalla – sopii aivan kaikille

Julkaistu:

Me Naiset
Vuoden 2019 hiusväritrendit siirtyvät vähitellen pinkeistä, pastelleista ja platinablondeista kohti lähempänä hiusten omaa väriä olevia sävyjä.
Olet saattanut kuulla tai lukea negative space -kynsistä sekä -silmänrajauksesta. Eikä termistä päästä vieläkään eroon, sillä ”negatiivista tilaa” hyödynnetään seuraavaksi hiustenvärjäyksessä.
Oudosta nimestä huolimatta kyseessä on varsin yksinkertainen hiustrendi. Sen ideana on, että hiukset raidoitetaan kasvojen läheltä hieman vaaleammiksi, jolloin hiusväristä tulee moniulotteinen mutta silti rennon huoleton.Popsugarin jutun mukaan tyyliä suosivat tällä hetkellä monet mallit ja somevaikuttajat. Astetta muita hiuksia vaaleampi osuus estää sen, että hiukset näyttäisivät ilmiselvästi yhdellä värillä värjätyiltä.

Tyyli sopii kaikille hienovaraisista ja luonnollisista värjäyksistä pitäville ja on kiitettävän helppo toteuttaa – kunhan kampaaja hallitsee raidoitustekniikat. Parhaiten tyyli toimii nimenomaan hiusten luonnolliseen sävyyn sovitettuna.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyyPopsugarin haastattelema värjäysekspertti Jack Howard sanoo jutussa, että hiustyylissä tumma sävy on ihan yhtä tärkeä kuin vaaleakin.

– Kampaajan tuolissa etsitään vaalean ja tumman pehmeää kontrastia, ei raitaa. Se onnistuu balayage-värjäyksellä, ei folioilla.

Jos täydellinen ruskean sävy vielä mietityttää, kannattaa harkita vivahteikasta keskiruskeaa. Neutraalin sävyn voisi kuvitella sopivan monelle suomalaiselle, ja kaiken kukkuraksi myös se on yksi vuoden hiusväritrendeistä.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Anna kasvaa! 9 todistetta siitä, että tyvikasvu saa vaaleat hiukset näyttämään käsittämättömän hyvältä

Lopetin hiusten värjäämisen 8 kuukautta sitten – 6 asiaa, jotka olen oppinut

Unohda ohuiden hiusten ongelmat! Asiantuntija neuvoo parhaat leikkaukset hennolle tukalle

Katse ja tukka tulevaa kohti! 9 hiustrendiä, joita haluat kokeilla vuonna 2019

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt