MyStyle

Voiko mekko olla enää tämän tiukempi? Se vaatii Kim Kardashianiltakin pienen salaisuuden

Julkaistu:

Tyylit
Somemoguli Kim Kardashian tunnetaan vartaloa nuolevista tyyleistään. Viimeisin mekko tuntuu uhmaavan jo luonnonlakeja.
Maailmankuulu some- ja tyylivaikuttaja Kim Kardashian, 37, kuvattiin torstai-iltana juuri alkaneilla New Yorkin muotiviikoilla. Kardashian näytti asteli illalla ulos rennossa nutturakampauksessa ja asuun sointuvassa meikissä.


Naisen muotoja myötäilevä mekko oli lookin katseenvangitsija. Käärmeennahkakuosi on hetken suosituimpia trendejä, ja se yhdistettynä punertavaan nudesävyyn ja tiukkaakin tiukempaan mekkomalliin sai vaatteen näyttämään jopa epätodellisen piukalta.

Mekko on kuin suoraan Kimin ylle ommeltu.


Vaikka mekko tuntuukin uhmaavan pukeutumisen ja jopa luonnonlakeja, tyyli ei suinkaan ole ensimmäinen huippukireä look, joka Kimillä on nähty. Hän suosii usein vartalonmyötäisiä mekkoja ja tiukkoja trikooleggingsejä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Salaisuus tiukkojen asujen alla

Yksi oleellisimmista salaisuuksista tiukassa vaatteessa hyvältä näyttämiseen on alusvaate, jota Kardashianinkin tiedetään käyttävän. Sheippaavat eli muotoilevat shortsimalliset alushousut tasoittavat mahdolliset kummut ja muhkurat, silottavat siluetin, vetävät vatsan sisään ja korostavat vyötäröä ja pitävät kaiken kaikkiaan ”paketin kasassa”.


Muun muassa Marie Claire ja Daily Mail ovat kertoneet, että parhaimmillaan Kimillä on kahdet, juuri lasten saamisen jälkeen jopa kolmet muotoilevat alushousut päällekkäin. Eräässä Kardashianit-sarjan jaksossa Kim paljasti, ettei lähde kotoa ilman sheippaavaa housuparia.

Useimmille riittävät tietysti yhdetkin muotoilevat pöksyt tai sukkahousut. Kikka kannattaa muistaa, jos päälle on päätymässä jotakin edes puoliksi niin kireää, kuin Kimin käärmekuosimekko.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt