Ihana iho purkista! Testasimme itseruskettavat – edullisin vei voiton - MyStyle - Ilta-Sanomat

Ihana iho purkista! Testasimme itseruskettavat – edullisin vei voiton

Julkaistu: 7.2.2019 19:21

Kalpea iho kiittää, kun hyvän rusketuksen saa nykyisin purkista. Itseruskettavat tuotteet eivät enää sotke lakanoita, eikä tuoksukaan paljasta värin alkuperää.

TEHOKAS: Kicks Beauty Instant Bronzing Self Tan Body Mousse Light/Medium, 24,90 € / 200 ml

Karamellintuoksuinen vaahto, jolla saa kerralla kunnon päivetyksen. Ruskea vaahto näkyy iholla ja helpottaa levittämistä. Iho huuhdellaan, kun sävy on halutunlainen, tilannetta kannattaa seurata. Todella tehokas sävyttäjä, tästä ei pigmenttiä puutu.

NOPEA: Jet Set Sun -Spray, 29,95 € / 150 ml

Hienojakoinen värillinen suihke sisältää pieniä pisaroita, jotka lähtevät helposti valumaan. Taitavalle ruiskumaalarille nopea ja tehokas tuote. Kuivuu nopeasti ilman tahmaista tunnetta. Hieman kellertävä rusketus kestää iholla useita päiviä. Tuoksu on neutraali.

JÄNNITTÄVÄ: Be3 Miracle Tan Spray itseruskettava suihke, 22,90 € / 75 ml

Kasvoille ja dekolteelle tarkoitettu spray, jota kuitenkin testasin vartalolle. Vaikka suutin on hyvä ja sillä saa kevyen tasaisen suihkeen, on väritön suihke aina vähän jännittävä, osumatarkkuuden näkee vasta myöhemmin. Lopputulos on hyvä, ei liian tumma. Suihkiminen pari kertaa viikossa riittää.

PYSYVIN: Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Super Dark, 38 € / 200 ml

Kirkas vesimäinen vaahto kannattaa levittää sienellä tai hanskalla. Tuote on ohutta ja väritöntä, ja levitys vaatii huolellisuutta. Kuivuu nopeasti. Tuoksu makea mutta mieto. Rusketus on kauniin sävyinen ja pysyi iholla testin pisimpään.

KAUNIS: Kora Gradual Self-Tanning Lotion -itseruskettava voide, 49 € / 175 ml

Ohut vartalovoide on riittoisa ja päivettää vähitellen. Tulos riippuu käyttökertojen määrästä. Levittäminen on helppoa mutta vaatii aikaa, sillä vetisen tuntuinen voide imeytyy ihoon hitaasti. Tuoksu hieman pesuainemainen. Rusketus on kaunis ja luonnollinen, voidetta voi huoletta levitellä useana aamuna peräkkäin.

PARAS: Evolve Organic Beauty Sunless Glow – kevyesti itseruskettava vartalovoide, 18,90 € / 250 ml

Kevyesti itseruskettava vartalovoide, jota voi käyttää tarpeen mukaan. Rusketuksesta tulee luonnollinen ja se syvenee kerta kerralta. Helppo ja turvallinen, tällä ei saa vahinkoa aikaan. Voi käyttää vaikka joka päivä. Kahdella käyttökerralla tuli hyvä kevyt päivetys. Tuoksuu miellyttävästi kosteusvoiteelle.

Tämä päätyi arkikäyttöön – testin voittaja.

Kuvat: Valmistajat

MyStyle julkaisee joka torstai kosmetiikkatestin. Kaikki kauneustuotetestimme löydät täältä. Seuraa muotia ja kauneutta myös Instagramissa @iltasanomatmystyle!

Lue lisää:

Gloria testasi meikkivoiteet – voittaja on lähes täydellinen

Gloria testasi aurinkopuuterit – voittaja on kohtuuhintainen yllättäjä

Gloria testasi ripsivärit – voittaja on jokaisen meikkipussin must-tuote

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?