MyStyle

Huomasitko Jekku Berglundin gaala-asua? Upea mekko olikin 8 euron löytö kirpputorilta

Julkaistu:

Tyylit
Radiojuontaja ja somevastaava Jekku Berglund valitsi Emma-gaalaan kierrätysmuotia kirpparilta.
Menneenä viikonloppuna ihasteltiin suomalaistähtien pukuloistoa Emma-gaalan punaisella matolla. Kotimaiset starat astelivat gaalaan säihkyvissä asuissa ja suomalaisissa designer-luomuksissa.
Artistien ja muiden tunnettujen kasvojen joukossa kuvattiin myös radiokanava Loopin Jekku Berglund. Rohkeasta, kokeilevasta ja trendikkäästä tyylistään tunnettu Berglund edusti violetissa satiinipuvussa ja purppuraisissa paljettiasusteissa.


Nyt Berglund paljasti, että puku on peräisin kirpputorilta – jossa se maksoi peräti kahdeksan euroa.

– Puku löytyi ajat sitten Fidan kirppikseltä kahdeksalla eurolla. Lappu oli leikattu irti, joten merkistä ei ole tietoa. Pukui osui silmään, koska kankaan väri oli upea. Puku oli myös kiehtovalla tavalla aika ruma, Vetements- ja Balenciaga-henkinen, Berglund kertoo MyStylelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jekku Berglund jakoi mekon tarinan myös Instagramissa.

Alun perin mekko oli Berglundille liian iso, joten ennen Emma-gaalaa se ei ollut päätynyt vielä päälle. Gaalaa varten sen muokkasi suomalaissuunnittelija Mert Otsamo.

– Kirppismekko tuli mieleeni miettiessäni gaala-asua. Tuli vahva fiilis, etten halua ostaa yhtä iltaa varten uutta. Soitin Mertille ja kysyin, lähtisikö hän tekemään puvusta minulle gaala-asua. Jännitti kysyä. Mert on kuitenkin Suomen johtavia pukusuunnittelijoita ja tehnyt aikaisemmin pukuni kaavoista lähtien, Berglund kertoo.

– Olemme molemmat sitä mieltä, että kierrätys on tänä päivänä tärkeä juttu.


Otsamo teki vanhoista paljettipaloista myös asuun kuuluvat vyön ja hanskat. Puvun olkatoppaukset purettiin, uudet laitettiin paikoilleen, pukua kavennettiin ja avattiin ja laskokset uudelleen aseteltiin, muotoiltiin ja ommeltiin käsin.

– Mekko sai todella paljon kehuja somessa ja gaalassa. Hanskat ja vyö kruunasivat kokonaisuuden. Ne voi yhdistää muihinkin asukokonaisuuksiin. Aion ehdottomasti pitää mekkoa vielä uudelleen, ja sitä saavat myös muut lainata, Berglund kertoo.

Onko sinulla vanha tai uudelleen tuunattu vaate, jota käytät edelleen? Lähetä kuva ja pieni tarina vaatteestasi yhteystietoinesi osoitteeseen vivi.norokorpi@is.fi, saatamme julkaista sen!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt