Näin hyvältä ulkoilukengät voivat näyttää! 3 vinkkiä talvikenkien stailaamiseen - MyStyle - Ilta-Sanomat

Näin hyvältä ulkoilukengät voivat näyttää! 3 vinkkiä talvikenkien stailaamiseen

Ronskit talvikengät sopivat myös kaupunkityyleihin. Katso, miten.

Ronskit talvikengät sopivat myös kaupunkityyleihin. Katso, miten.

Julkaistu: 27.1.2019 18:57

Kylmimmätkin pakkaset kestävät ulkokengät voivat olla niin tyylikkäät, että ne jalassa kelpaa kävellä läpi koko talven, myös kaupungilla.

Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa.

Klassikkovaatteiden lisäksi kenkäkaappiin kannattaa koota parhaat ja monikäyttöisimmät jalkineet. Kun satsaa klassikoihin, säästää sekä rahaa, luontoa että kaappitilaa.

Avokkaiden ja ballerinojen lisäksi jokainen tarvitsee myös sateita ja talven pakkasia kestävät kunnon ulkokengät. Jos tyylikkyys on sinulle tärkeää, kannattaa näissäkin kengissä satsata hyvältä näyttäviin ja laadukkaisiin yksilöihin.

Buutsit voi yhdistää kauniisti niin naisellisten mekkojen kuin farkkujen ja kangashousujenkin kanssa. Käytännöllisyys, laatu ja kestävyys voivat näyttää myös hyvältä!

Käärmekuosinen hame + viininpunainen paitapusero = 46,94 €

Paksupohjaiset mutta tyylikkäät ulkoilukengät sopivat klassiseen ja aikuismaiseen asukokonaisuuteen yhdessä paitapuseron ja trendikkään käärmekuosisen hameen kanssa. Tämä asu on yhdistelmä herkkyyttä ja persoonallisuutta.

Kuvituskuva

Korkeavyötäröiset housut + iso neule = 39,94 €

Tästä asusta ei voimaa ja asennetta puutu. Moderni ja tyylikäs look syntyy buutseista, beigeistä korkeavyötäröisistä kangashousuista ja paljetein kirjaillusta neuleesta.

Kuvituskuva

Pilkullinen mekko + neuletakki = 36 €

Vaikka kengät olisivat vahvanmalliset, voi asu silti olla naisellinen ja hempeä. Buutseja tasapainottavat esimerkiksi pitkä mekko ja lyhyt tummanruskea neuletakki.

Kuvituskuva

Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan kaikki jutut täällä!

Tuoreimmat osastosta