MyStyle

O-ou, tässäkö tulevan kesän bikinityyli? Yläosa pysäyttää

Julkaistu:

Bikinitrendit
Pari kesää jatkuneen nakubikinivillityksen aikana luulimme nähneemme jo kaiken, mutta uikkaritrendit onnistuvat yllättämään taas.
Bikinit ja uimapuvut ovat tällä hetkellä kenties paljastavampia kuin koskaan.

Maailmalle on tarjoiltu muutamana viime sesonkina toinen toistaan pienempiä ja kuumempia bikinityylejä, ja rantamuotia määrittävät tällä hetkellä sellaiset tyylit kuin nakuilu ja peppua paljastava ja korostava brazilian cut.
Vaikka bikinit ja uima-asut ovat jo nyt näyttäneet siltä, kuin päällä ei olisi yhtään mitään, bikinimuoti yllättää jälleen entistä rohkeammalla tyylillä.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Blanca Blanco, 38, kuvattiin juuri Malibussa Kaliforniassa keltaisessa bikinisetissä, jonka yläosaa ei voi jättää noteeraamatta. Bikinitopissa on vaakasuuntainen halkio, joka paljastaa alatissit.


Kyllä, Blanco on pukenut bikinit tarkoituksenmukaisesti näin, ja kyllä, alatissi on oikea termi. Side boob eli sivutissi tunnettiin ensin, ja pian perään julkkikset keksivät vilautella myös rintojensa alaosaa lyhyiden paitojen ja toppien alta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Vaikka rinnat ovat kurkkineet trendikkäästi tavallisten bikinien alta jo viime kesänä, Blancon nimenomaan tarkoitukseen kehitetystä topista voi ennustaa ensi kesän julkkis- ja Instagram-hittiä. Vilautteluvaara on todellinen – uima-asun kanssa saa siis olla tarkkana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt