O-ou, tässäkö tulevan kesän bikinityyli? Yläosa pysäyttää - MyStyle - Ilta-Sanomat

O-ou, tässäkö tulevan kesän bikinityyli? Yläosa pysäyttää

Näyttelijä Blanca Blanco.

Julkaistu: 23.1.2019 11:51

Pari kesää jatkuneen nakubikinivillityksen aikana luulimme nähneemme jo kaiken, mutta uikkaritrendit onnistuvat yllättämään taas.

Bikinit ja uimapuvut ovat tällä hetkellä kenties paljastavampia kuin koskaan.

Maailmalle on tarjoiltu muutamana viime sesonkina toinen toistaan pienempiä ja kuumempia bikinityylejä, ja rantamuotia määrittävät tällä hetkellä sellaiset tyylit kuin nakuilu ja peppua paljastava ja korostava brazilian cut.

Vaikka bikinit ja uima-asut ovat jo nyt näyttäneet siltä, kuin päällä ei olisi yhtään mitään, bikinimuoti yllättää jälleen entistä rohkeammalla tyylillä.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Blanca Blanco, 38, kuvattiin juuri Malibussa Kaliforniassa keltaisessa bikinisetissä, jonka yläosaa ei voi jättää noteeraamatta. Bikinitopissa on vaakasuuntainen halkio, joka paljastaa alatissit.

Blanca Blanco kuvattiin rannalla Malibussa.

Blanco on tunnettu rohkeasta pukeutumisestaan.

Kyllä, Blanco on pukenut bikinit tarkoituksenmukaisesti näin, ja kyllä, alatissi on oikea termi. Side boob eli sivutissi tunnettiin ensin, ja pian perään julkkikset keksivät vilautella myös rintojensa alaosaa lyhyiden paitojen ja toppien alta.

Vaikka rinnat ovat kurkkineet trendikkäästi tavallisten bikinien alta jo viime kesänä, Blancon nimenomaan tarkoitukseen kehitetystä topista voi ennustaa ensi kesän julkkis- ja Instagram-hittiä. Vilautteluvaara on todellinen – uima-asun kanssa saa siis olla tarkkana.

Muuten Blancon yksiväriset ja sileät, selkeälinjaiset bikinit mukailevat vallitsevaa, hyvin simppeliä ja pelkistettyä uikkarimuotia.

Tässä bikinimallissa saattaa olla parempi pysytellä kuivalla maalla.

Veikkaamme, etteivät nämä jää kuluvan vuoden ainoiksi underboob-biksuiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?