Shampoopuikko ja 6 muuta kauneustuotetta liikkujalle – kosmetiikassa suositaan nyt sporttisuutta

Julkaistu:

Me Naiset
Liikunnallinen elämäntyyli vaatii meikeiltä paljon.
Urheilun trendikkyys näkyy paitsi muodissa, myös kauneudessa. Aktiivinen elämäntyyli vaatii paljon meikkituotteilta. Niiden on pysyttävä paikoillaan koko päivän ja oltava hikoilun- ja liikunnankestäviä.

Athleisure-trendin mukaiseen meikkityyliin kuuluu esimerkiksi läpinäkyvän voidemainen poskipuna, joka tavoittelee ulkoilun jälkeistä luonnollista rusotusta, sekä meikkivoide, joka on henkäyksenohut. Urheilulliseen elämäntyyliin sopivat myös all in one -tuotteet, joiden ansiosta kosmetiikka-arsenaali on helpompi kuljettaa mukana.

Täsmätuotteita sporttisille

 1. Tonymoly Panda’s Dream Dual Lip & Cheek -paletti sopii sekä huulille että poskille. Läpinäkyvä voidemainen koostumus on todella luonnollinen, 11,90 €.
 2. Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick -silmänympärysvoidepuikko tuntuu iholla viileältä ja vähentää turvotusta ja tummuutta silmien alla, 14,90 €.
 3. Keune Shampoo Stick -shampoo näyttää deodorantilta ja sillä voikin pestä hiusten lisäksi myös kainalot. Näppärä lisä treenikassiin tai lentäessä käsimatkatavaroihin. 34,90 €.
 4. Leegeehaam Grow Vita Propolis Ampoule -ampulli on propolisuutetta sisältävä tehoseerumi, joka heleyttää ihoa ja sopii myös akneen taipuvaisille kasvoille, 32,80 €.
 5. Ecooking Facial Mist -kasvovesi supistaa ihohuokosia ja sillä voi pestä pois kevyen meikin ja hien sekä kosteuttaa ihoa päivän mittaan, 28 €.
 6. Smashbox Always on liquid eye liner -rajaustussilla saa tarkkaa jälkeä, joka pysyy hyvin iholla, 20 €.
 7. Mac Studio Fix 24-hour Smooth wear concealer -peiteaineesta on lukuisia sävyvaihtoehtoja ja se pysyy koko päivän, 20,50 €.
Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun tästä.

Lue lisää:

On aika nakata terveyssandaalit varastoon! Seuraavaksi muotiin tulevat vielä karumman näköiset sporttisandaalit

Neljä täydellistä asua viikonloppuun – ylellinen ja rento sporttimuoti sopii jokaiselle

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt