Uutisankkurin ruusufinniä ei peittänyt mikään, joten hän kehitti oman meikkimerkin – katso, kuinka iho-ongelmat peittyvät

Julkaistu:

Kauneusuutiset
Kenenkään ei pitänyt ostaa meikkejä ”tuon näköiseltä naiselta”, mutta pian Jamie Kern Liman yritys myytiin kauneusjätille miljardilla. Nyt arjen haasteisiin vastaavat meikit saapuvat myös Suomeen.
Yhdysvaltalainen uutisankkuri Jamie Kern Lima kärsi kymmenen vuotta sitten päivittäisestä ongelmasta.

Hänen ruusufinnin peitossa oleva ihonsa ei meinannut peittyä millään televisiokameroiden edessä, ja jos peittyikin, meikki näytti kamalalta.
Kolmekymppinen nainen etsi itselleen sopivia meikkituotteita tuloksetta.

Lopulta hän päätti, että apu täytyy luoda itse: Kern Lima perusti oman meikkimerkin, joka vastaisi tavallisten naisten tavallisiin ongelmiin ja auttaisi häntä ja muita jokapäiväisessä elämässä.

Iho-ongelmasta miljardibisnekseksi

Kymmenen vuotta myöhemmin tarinaa kerrotaan It Cosmeticsin lanseeraustilaisuudessa Helsingissä, sillä meikkimerkki rantautuu nyt myös Suomeen.


Brändin alkutaival ei ollut helppo, sillä sijoittajat eivät uskoneet Kern Limaan ja iho-ongelmiin vastaavien tuotteiden kysyntään. Pahimmillaan nainen sai kuulla, ettei naisten uskota ostavan meikkejä ”joltakulta, joka näyttää sinulta”.

Kern Lima satsasi säästönsä kymmenen minuutin ostos-tv-slottiin, esitteli tärisevin käsin ensimmäisen meikkituotteensa televisiossa ja myi koko erän välittömästi loppuun.

Tästä hetkestä noin kuuden vuoden päästä, vuonna 2016, maailman suurin kosmetiikkakonserni L’Oréal osti It Cosmeticsin 1,2 miljardilla dollarilla eli noin miljardilla eurolla. Kern Lima sai henkilökohtaisen pahoittelu- ja onnitteluviestin hänen ulkonäköään epäilleeltä sijoittajalta.

Meikkejä ongelmaihoille

Merkin lehdistötilaisuudessa brändin Norjan myynti- ja koulutuspäällikkö Margrethe Helland, jolla on myöskin ruusufinni, meikkasi ihonsa tasaiseksi meikkivoiteella, peitevoiteella ja puuterilla.
Vaikka meikkisarja on saanut inspiraationsa ruusufinnistä, se vastaa myös couperosa- ja akneihon haasteisiin – ja sopii tietysti yhtä lailla iholle, jolla ei ole suurempia ongelmia.

Ongelmaihon meikkisarjat eivät ole Suomessa tietenkään täysin uusi juttu. Kun haet toimivia meikkituotteita, muista myös nämä!


Kuinka sinä meikkaat tavalla tai toisella hankalaa ihoasi? Jaa omat ongelmaihon vinkkisi ja suosikkituotteesi kommenteissa!

Lue kaikki kauneusuutisemme täällä ja seuraa MyStylea myös Instagramissa @iltasanomatmystyle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt