3 syytä, miksi silkkitoppi on täydellinen osa vaatekaappia – katso tyylivinkit

Julkaistu:

3 x tyyli
Juhlava vaate taipuu myös arkeen, kun sen yhdistelee oikein. Katso kolme ideaa silkkibodyn tai -topin pukemiseen.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen kaikenlaisissa asuissa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan: niiden avulla luot vaivattomasti ja edullisesti tyylikkäitä kokonaisuuksia.

Monet vaatteet, jotka tuntuvat yksinään juhlavilta, voivat olla hyvinkin monikäyttöisiä arkivaatekappaleita. Siksi ne ansaitsevatkin klassikon statuksen.

Tähän kategoriaan kuuluu esimerkiksi silkkinen body. Se on kuin luksusversio arkisesta topista, mutta sen käyttö ei rajoitu vain juhlatilanteisiin. Silkkinen toppi tuo hienostuneisuutta niin farkkuihin kuin puvunhousuihinkin. Sen voi yhdistää sekä hyvin maskuliinisiin vaatekappaleisiin että naisellisiin asuihin. Silkki on myös laatumateriaali, joka hyvin huollettuna kestää pitkään.

Näin stailaat sen kolmella tavalla.

Musta smokkitakki + suorat housut + nudet nilkkurit = 54,94 €

Silkkibody sopii täydellisesti korvaamaan paitapuseron smokkibleiseri-housulookiin. Talvella lookin viimeistelevät asuun sopivat nilkkurit.


Pliseerihame + mustat avokkaat = 44,99 €

Vintagehenkinen ja leikkisän naisellinen look syntyy silkkisestä, puuterinvaaleasta bodysta, vaaleansinisestä, pliseeratusta pilkkuhameesta ja simppeleistä avokkaista.


Farkut + neuletakki + helmenharmaat tennarit = 42,49 €

Vastakohdat tasapainottavat toisiaan, sillä silkki toimii myös arkisen rennoissa asukokonaisuuksissa, kuten vaikkapa farkkujen, ison neuletakin ja tennareiden kanssa.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua noin 50 eurolla. Lue sarjan kaikki jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt