MyStyle

Arjen pelastus: 3 asua vakuuttaa sinutkin hankkimaan pitkähihaisen mekon

Julkaistu:

3 x tyyli
Tämä klassikko ei voi olla virhehankinta.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat toimivan vaatekaapin perustan, sillä niiden avulla asun saa kasaan helposti.

Ei ole montaa kuosia, jotka ovat päässeet ikonisten klassikkojen joukkoon. Yksi näistä harvoista on pilkkukuosi – pieni, siro ja hienostunut pilkkuprintti.

Erityisesti toisessa klassikossa, klassisen mallisessa, pitkähihaisessa mekossa pilkut luovat eleganttia vintagehenkeä. Mekko ei kaipaa valtavaa määrää asusteita ja toimii monenlaisissa lookeissa.

Tämä klassikko ei voi olla virhehankinta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Herrainkengät + polvisukat + musta baskeri = 44,94 €

Klassinen pilkkumekko on täydellinen klassisen eleganttiin asuun yhdessä herrainkenkien, ruudullisten polvisukkien ja baskerin kanssa. Vintagehenkistä eleganssia päästä varpaisiin.


Harmaa villatakki + harmaat tennarit = 49,95 €

Mekko sopii myös rennon moderniin asukokonaisuuteen yhdessä ylisuuren neuletakin ja tennareiden kanssa.


Mustat korkokengät + näyttävät korvakorut = 32,94 €

Totta kai klassikko toimii myös juhlassa. Mekko muuttuu täydellisesti, kun matalat kengät vaihtaa korkoihin ja korviin pujottaa näyttävät korvikset.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan kaikki jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt