Gigin ja Bellan tyrmäävä äiti Yolanda Hadid, 55, poistatti rintaimplantit ja fillerit – ”Tämä on paras versio minusta” - MyStyle - Ilta-Sanomat

Gigin ja Bellan tyrmäävä äiti Yolanda Hadid, 55, poistatti rintaimplantit ja fillerit – ”Tämä on paras versio minusta”

Bella, Yolanda ja Gigi Hadid.

Julkaistu: 16.1.2019 14:45

Yhä useampi julkkis puhuu pistoshoitojen ja kauneusleikkausten sijaan luonnollisuuden puolesta.

Yolanda Hadid, 55, tunnetaan esimerkiksi Beverly Hillsin täydellisenä naisena ja huippumallisisarusten Gigi, Bella ja Anwar Hadidin äitinä.

Vaikka Gigi, 23, ja Bella, 22, ovat perheen ehdottomat tyyliesikuvat ja muotivaikuttajat, myös Yolandan tyyli on näkemisen arvoinen.

Nyt Yolanda ihastuttaa myös uusimmalla Instagram-postauksellaan, jossa hän esiintyy alusvaatteissa, hupparissa ja kevyessä meikissä.

Yolanda kertoo kuvatekstissä avoimesti nykyisistä ajatuksistaan kauneusihanteista ja terveyden merkityksestä. Hän on omien sanojensa mukaan nyt 55-vuotiaana vihdoin alkuperäinen, oma itsensä.

– Elän kehossa, joka on vapaa rintaimplanteista, täyteaineista, botoxista, pidennyksistä ja kaikesta siitä kurasta, jota luulin tarvitsevani näyttääkseni siltä, miltä seksikkään naisen pitäisi yhteiskunnan määritelmien mukaan näyttää, hän kirjoittaa.

Yolanda Hadid tammikuussa 2018.

Mallit Bella Hadid ja Gigi Hadid ovat Yolandan tyttäret.

Yolanda puhuu päivityksessään myös terveyden merkityksestä. Hän on sairastanut jo vuosia Lymen tautia eli borrelioosia.

– Terveys on arvokasta, joten tehkää harkittuja päätöksiä ja tutkikaa annettua, vaillinaista tietoa, ennen kuin laitatte mitään ylimääräistä kroppaanne. Minulta kesti vuosia korjata joitakin huonoja valintojani, löytää sisäisen kauneuden vapaus ja hyväksyä se, että tämä on paras versio itsestäni omilla ehdoillani.

Yolanda lokakuussa 2018.

Yolanda tunnetaan simppelistä mutta kuumasta tyylistään.

Yolanda Hadid kannusti tyttäriään marraskuisessa Victoria’s Secret -alusvaateshow’ssa.

Muun muassa Harper’s Bazaar kertoo, että botoxin ja muiden pistoshoitojen oton Yolanda Hadid lopetti diagnoosin saatuaan, ja rintaimplanttinsa hän poistatti vuonna 2016.

Yolandan postaus osuu vallitsevaan aikaan täydellisesti, sillä vaikka esimerkiksi rasvansiirto-operaatiot yleistyvät, moni julkisuuden henkilö siirtyy myös toiseen suuntaan ja takaisin luonnontilaansa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?