Tämän takia Nicole Kidmanin, 51, iho näyttää niin upealta – todiste siitä, että asiantuntijoita kannattaa kuunnella

Julkaistu:

Kauneus
Yksi tuote todella suojaa ihoa rypyiltä, veltostumiselta ja pigmenttimuutoksilta.
Näyttelijä Nicole Kidman, 51, puhuu Harper’s Bazaarille kauneudenhoitotavoistaan.

Usein hyvin luonnollisissa lookeissa esiintyvän tähden rutiinissa erityisesti ihonhoito kiinnostaa – varsinkin, kun hän antaa yksiselitteisen vastauksen sille, miksi viisikymppisenäkin iho näyttää hehkuvalta.

– Koska olen hyvin vaaleaihoinen, olen käyttänyt aurinkosuojaa pienestä pitäen. Levitän yhä joka päivä kasvoilleni suojatuotteen suojakertoimella 100+, Kidman sanoo.


Huolellinen ja säännöllinen auringolta suojautuminen on jokaisen ihoasiantuntijan suositus, jos ihostaan haluaa pitää mahdollisimman hyvää huolta ja ehkäistä ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, veltostumista ja pigmenttimuutoksia.
Muun muassa tässä, tässä ja tässä jutussa eri ihotautilääkärit ja muut ihoammattilaiset neuvovat suojaamaan kasvot vanhentavalta UV-säteilyltä aina. Tutkimuksen mukaan aurinkosuoja ei vain suojaa ihoa, vaan saattaa jopa parantaa sen kuntoa.
Lisäksi Nicole Kidman luottaa kahteen oleellisesti ihon ikääntymisen merkkeihin vaikuttavaan tapaan: hän poistaa meikkinsä joka ilta ja käyttää öisin retinolia sisältävää tuotetta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt