Kim Kardashian uhmaa tyylisääntöjä – tässä todella ovat housut, jotka paljastavat salaiset solat - MyStyle - Ilta-Sanomat

Kim Kardashian uhmaa tyylisääntöjä – tässä todella ovat housut, jotka paljastavat salaiset solat

Kim Kardashian.

Julkaistu: 8.1.2019 16:23

Meneekö leggingsmuoti yli äyräiden siinä vaiheessa, kun pöksyt parittaa vetoketjuhupparin ja piikkikorkosaapikkaiden kanssa?

Koko maailman tuntema tositelevisiotähti ja somemoguli Kim Kardashian lounasti perheensä kanssa Kaliforniassa eilen maanantaina kuvatessaan uutta jaksoa Kardashianit-hittisarjaan.

Kim pukeutui lounastreffejä varten harmaanvihreisiin trikooleggingseihin, hieman kulahtaneelta näyttävään mutta mitä ilmeisimmin tuliterään ja trendikkääseen, tahallisesti kulutettuun huppariin ja pussittaviin, polvipituisiin käärmeennahkasaappaisiin.

Kim Kardashian kuvattiin tässä lookissa matkalla lounaalle.

Käärmeennahkakuosi on yksi kuluvan talven suurimmista trendeistä. Myös hupparit ovat in, tosin 2000-luvusta muistuttavia vetoketjuversioita ei olla nähty aikoihin.

Vaikka hetken jo luulimme, että vuosi 2018 olisi ollut leggingsilmiön ja Kimin toinen toistaan uskaliaampien leggingstyylien huipentuma, tyylivaikuttaja onnistuu yllättämään yhä – ja rikkomaan hyvän maun mukaisina pidettyjä tyylisääntöjä.

Vielä perinteisiä mustiakin trikooleggingsejä armottomammat ovat mitkä tahansa vaaleammat leggarit. Niiden kanssa saa olla varuillaan, sillä tiukat, ohuet ja esimerkiksi Kimin valitsemat haaleanvihreät housut eivät jätä paljon arvailun varaan.

Kimin tyyli henkii vahvasti 2000-luvun puoliväliä. Leggingsien ja polvipituisten saappaiden yhdistelmää ei olla nähty muodissa hetkeen.

Vaaleat leggingsit voivat olla armottomat.

Nopea kurkistus miljoonien seuraaman tähden Instagram-tilille paljastaa, että lisää taitaa vain olla luvassa.

Vuoden viimeisinä päivinä Kim kuvattiin mustassa leggingsasussa, ja uuden vuoden ensimmäisten julkaisujen joukossa näkyy jälleen uuden leggarilookin sovituskuva. Lisäksi Kardashian lupaili heti vuoden alkajaisiksi olevansa ”valmis tarjoilemaan muutamia tyylejä vuonna 2019”.

Leggingsit eivät näytä katoavan mihinkään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?