MyStyle

Uusi vuosi ei aina tarkoita uusia trendejä – Metti Forssell kertoo, mikä on yhä in

Julkaistu:

Metti
Vaikka vuosi vaihtui, monet vuoden 2018 trendeistä ovat edelleen muodissa vuonna 2019.
Vuosi on vaihtunut, ja uuden vuoden mukana tulevat uudet trendit?

Ei välttämättä! Vaikka vuosi vaihtuu, monet vuoden 2018 trendeistä ovat edelleen muodissa myös vuonna 2019. Ei siis kannata vielä luopua viime vuoden hittihankinnoista, sillä tarvitset niitä ehdottomasti vielä tänäkin vuonna.

Kalastajanhattu

Mega cool vai muisto lapsuudesta? Oli miten oli, kalastajanhattu on vuoden 2019 yksi isoimmista päähinetrendeistä.


Pyöräilyshortsit

Viime vuoden muoti sai paljon vaikutteita 90-luvulta. Yksi hitti oli pyöräilyshortseja muistuttavat lyhyet trikoohousut, jotka ovat muodikas valinta esimerkiksi neuleen tai ison bleiserin parina. Pyöräilyshortseja tullaan näkemään paljon tänäkin vuonna!


Jakkupuvut

Yhtenevät setit ja erilaiset jakkupuvut olivat erittäin suosittuja viime vuonna, eikä niiden suosiolle näy loppua. Jakkupuku on monipuolinen vaate, sillä ylä- ja alaosaa voi käyttää myös erikseen monissa asukokonaisuuksissa.


Pikkuruiset käsilaukut

Mitä pienempi, sen parempi? Minilaukut ovat olleet viime vuodet suosittuja, ja näitä suloisia käsiveskoja nähtiin viime vuonna paljon erilaisia asukokonaisuuksia täydentämässä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tavallaanhan minilaukut ovat aika käteviä –mukana ei tule kannettua turhaa tavaraa. Riittää, kun saa kännykän, lompakon ja avaimet mahtumaan mukaan.


Metti kirjoittaa MyStylelle joka viikko muodista, kauneudesta, tyylistä ja trendeistä. Lue kaikki jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt