MyStyle

3 tyylivinkkiä: Näin puet villakangastakin tyylikkäästi silloin, kun asusta ei näy mitään muuta

Julkaistu:

3 x tyyli
Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Nyt stailataan klassinen villakangastakki.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat vaatekaapin pohjan: kun perusta on kunnossa, pukeutuminen on helppoa.

Ei liene kellekään epäselvää, että villakangastakki on klassikko, joka kestää parhaimmillaan vuosia. Erityisesti musta villakangastakki on aina tyylikäs valinta. Talven kylmissä pakkasissa voi luottotakkiakin asustaa eri tavoin moniin eri tyyleihin.

Hillityt mustat tai harmaat asusteet näyttävät tietenkin aina hyvältä, mutta voit rohkeasti kokeilla myös kirkkaita värejä, kuten neonpinkkiä tai -keltaista. Räikeä pipo tuo hauskaa kontrastia klassikon rinnalle.

Jos kirkkaat värit eivät sovi tyyliisi mutta musta kyllästyttää, tuo asuun mielenkiintoa murrettujen värien, pastellisävyjen, tekoturkispintojen tai kirjailtujen asusteiden muodossa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vaihtoehtoja on loputtomasti!

Baskeri helmikirjailulla + korkonilkkurit + tekokarvahuivi = 47,89 €

Hienostuneen naisellinen talvilook koostuu mustasta klassikkovillakangastakista, helmin kirjaillusta baskerista, harmaanruskeista nilkkureista ja tekoturkiskaulahuivista. Eleganssia kylmiin talvipäiviin!


Mustat nilkkurit + musta tupsupipo + musta kaulahuivi = 53,93 €

Kokomusta toimii aina! Kun kaikki asusteet – matalat nilkkurit, huivi sekä tupsupipo – myötäilevät takin sävyä, ei look voi olla mitään muuta kuin tyylikäs.


Pinkki pipo + beige kaulaliina + pinkit nilkkurit = 46,95 €

Piristystä pimeään neonväreillä! Asusta muuten hillityn klassinen villakangastakki kirkkaan pinkeillä nilkkureilla ja pipolla – tästä asusta ei asennetta ja persoonaa puutu.


Kuvat: Valmistajat

Lue sarjan kaikki jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt