Etsimme kalliiden kulttimeikkien halvemmat versiot: Näillä loistotuotteilla pärjäät pienelläkin budjetilla - MyStyle - Ilta-Sanomat

Etsimme kalliiden kulttimeikkien halvemmat versiot: Näillä loistotuotteilla pärjäät pienelläkin budjetilla

Julkaistu: 4.1.2019 13:39

Toimituksen meikkifanaatikot vinkkaavat edulliset värikosmetiikkatuotteet, jotka toimivat yhtä hyvin kuin kalliimmat verrokkinsa.

Läheskään aina kalliimpi hinta ei tarkoita automaattisesti parempaa tuotetta.

Sen ovat huomanneet myös meikkihifistelijämme, jotka testaavat erilaisia tuotteita eri hintaluokista yhtä usein, kuin moni muu vaihtaa sukkia.

Esimerkiksi nämä kahdeksan värikosmetiikkatuotetta toimivat yhtä hyvin elleivät paremmin kuin arvokkaammat verrokkinsa. Jos budjettisi ei veny kulttituotteisiin, kokeile edullisia mutta huippuhyviä versioita.

Hittihuulipunan halpisversio

”Wet n Wildin Liquid Catsuit -huulipuna on tuubia ja applikaattoria myöten tismalleen samanlainen kuin himoitut Jeffree Starin punat. Toki sävyvalikoima on superniukka, mutta jos sopiva sävy löytyy, hintaero on 15 euron luokkaa.”

Wet n Wild MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick 6,90 €, mm. Stockmann, Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick 21,90 €, mm. Sokos.

Litrahinnassa selvä ero

”NYX Professional Makeupin Matte Finish -meikinkiinnityssuihke on yhtä hyvä kuin Urban Decayn kulttimainetta nauttiva All Nighter. NYX maksaa noin kolmasosan Urban Decayn hinnasta, mutta toki pullokin on puolet pienempi. Sokoksen sivujen mukaan litrahinnoissa on kuitenkin yli 150 euron ero, eli NYX on edullisempaa – varsinkin jos läträät setting spraylla mielelläsi.”

Urban Decay All Nighter Setting Spray 31,90 € ja NYX Professional Makeup Make Up Setting Spray 10,90 €, mm. Sokos ja Stockmann.

Parempi ja halvempi ripsari

”L’Oréalin Paradise-ripsiväri on reippaasti parempi kuin innoittajansa Too Facedin Better Than Sex -maskara. Lue vaikka vertailujuttu täältä!”

Too Faced Better Than Sex Mascara noin 21 €, mm. Cult Beauty, L’Oréal Paradise Extatic -ripsiväri 14,90 €, tavarataloista ja marketeista.

Loistava peitevoide marketista

”Huippusuositun Tarten Shape Tape -peitevoiteen toimivan markettiversion, Makeup Revolutionin concealerin, löytää Prismasta.”

Tarte shape tape contour concealer 26 €, mm. Tarte.com, Makeup Revolution Conceal and Define Concealer Peite- ja korostussävy 5,98 €, mm. Prisma.

Kulmat kuosiin mikrokynällä

”NYX Professional Makeupin Micro Brow Pencil -kulmakynä pääsee hyvin lähelle Anastasia Beverly Hillsin Brow Wizia. Se ei ole parempi, mutta tuotteissa on iso hintaero ja lähes sama lopputulos.”

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz 25 €, mm. Kicks, NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil 11,90 €, mm. Sokos ja Stockmann.

Poskipunissa yli 20 euron hintaero

”Nars Orgasm ja sitä vastaava Wet n Wildin Icon Blush -poskipuna sävyssä Pearlescent Pink ovat samaa tasoa. Ostin omani aikoinaan Yhdysvaltalaisesta supermarketista 1,5 dollarilla, ja olen käyttänyt sitä älyttömästi. Onneksi merkkiä saa nykyisin esimerkiksi Stockmannilta.”

NARS Blush 28,80 €, mm. Feelunique, Wet n Wild Color Icon Blush 6,90 €, mm. Stockmann.

Vaateliikkeen ihana valopuuteri

”Hourglassin Ambient-valopuuterin kopio löytyi Henkkamaukalta! Hourglass maksaa Cult Beautyssa 42 puntaa, H&M:n puuteri 14,99 euroa.”

Hourglass Ambient Lighting Powder noin 46,70 €, mm. Cult Beauty, H&M Beauty Hohtopuuteri 14,99 €.

Halpa luomiväri hakkaa kalliimman

”Citymarketeista alle vitosella löytyvä Catricen Liquid Metal -voideluomiväri hakkaa Stilan 28 euron luomivärin saatavuudessa, pysyvyydessä ja ulkonäössä mennen tullen.”

Stila Magnificent Metals Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow 28 €, mm. Beauty Bay, Catrice Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow 4,59 €, mm. K-Citymarket.

Juttua muokattu 7.1. klo 9.52. Korjattu tuotteiden litrahintaeroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?