Kolme helppoa askelta: Näin meikkaat viettelevät viinihuulet - MyStyle - Ilta-Sanomat

Kolme helppoa askelta: Näin meikkaat viettelevät viinihuulet

Tee huulimeikki viininpunaisella mattapunalla taputtelemalla väri huulille niin, että lopputulos näyttää intensiivisestä väristä huolimatta luonnolliselta.

Julkaistu: 5.1.2019 15:19

Jos päätät panostaa juhlameikissä huuliin, näin se onnistuu.

  1. Kuorinta on kaiken a ja o: pehmeille huulille väri levittyy tasaisemmin ja lopputuloksesta tulee huoliteltu. Pyyhi huulilta pois mahdollinen huulirasva ennen punan levitystä. Taputtele alle ohut kerros peitevoidetta.

  2. Tummanpunaiset ja ruskeaan taittavat nudet ovat tämän hetken ykkössävyjä. Jos haluat huuliin lisää kokoa, piirrä rajauskynällä hieman yli yhdestä kohdasta, kuten amorinkaaresta tai alahuulesta. Yhden alueen korostaminen tekee lopputuloksesta luonnollisen.

  3. Kun ensimmäinen kerros punaa on paikallaan, paina huulet kevyesti nenäliinaan. Lisää väriä vielä toistamiseen, asettele huulille nenäliinasta eroteltu yksittäinen kerros ja taputtele isolla sudilla paperin läpi huulille hieman irtopuuteria.

Huulimeikin seuraksi: Tumma puna näyttää raikkaalta ja modernilta, kun meikkaat loput kasvoista kevyesti. Silmiin riittää tuuheuttava ripsiväri. Iho saa olla hohtava ja kuulas.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun tästä.

Lue lisää:

Näin rakennat meikin huulipunan ympärille – ota ensi kevään helpoin ja ihanin meikkitrendi käyttöön jo nyt

Kolme huulikuvaa todistaa: tiukka rajaus ja dramaattinen mattaväri on totaalisen toimiva kombo

Eikö meikkipussistasi löydy vieläkään sitä täydellistä huulipunaa? Toimituksen 7 luottopunaa

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?