Miltä entisaikain tähdet näyttäisivät tämän hetken huulitäytteillä? Taiteilija muokkasi paljon kertovat kuvat - MyStyle - Ilta-Sanomat

Miltä entisaikain tähdet näyttäisivät tämän hetken huulitäytteillä? Taiteilija muokkasi paljon kertovat kuvat

Prinsessa Diana vuonna 1989 ja vuoteen 2018 tuotuna versiona.

Julkaistu: 2.1.2019 18:50

Mitä saadaan, kun yhdistetään Kylie Jennerin huulet ja prinsessa Dianan kasvot?

Miltä 1900-luvun tunnetuimmat kaunottaret näyttäisivät, jos he eläisivät nyt? Jonkinlaisen vastauksen tarjoaa taiteilija Mat Maitland Instagram-tilillään.

Maitland jakaa Instagramissa kuvia edesmenneistä kauneusikoneista, mutta nykypäivän kauneusihanteita noudattavina versioina. Maitlandin kuvissa muun muassa prinsessa Diana ja Elizabeth Taylor ovat saaneet täytettä huuliinsa somevaikuttaja, tositelevisiotähti ja kosmetiikkayrittäjä Kylie Jennerin tyyliin.

Maitland kertoo Paper-lehden haastattelussa, ettei hänen tarkoituksenaan ole naureskella huuliaan täyttäville nykynaisille tai kritisoida heitä.

– Kauneutta äärimmäisyyksiin vievät ihmiset ovat aina kiehtoneet minua, hän toteaa.

Runsaasti kauneuskirurgiaa itselleen teetättänyt Michael Jackson on yksi Maitlandin idoleista, ja Maitland teki hänen Xscape-albuminsa kansitaiteen.

Instagramissa Maitlandin työt ovat herättäneet paljon keskustelua. Osa paheksuu nykyistä plastiikkakirurgiaa, osa huomauttaa, etteivät takavuosien tähtösetkään aina ihan luomuja olleet.

– Ihan huippua! Mielestäni hän kyllä ”tarvitsee” vielä feikimmän näköiset kulmakarvat, Grace Kelly -kuvan kommenteissa toivotaan.

– Loistavaa. Ja sairasta, Marilyn Monroeta kommentoidaan.

Huulitäytteillä pumpattuja takavuosien tähtiä ei vuonna 2019 valitettavasti nähdä lisää. Maitland kertoo Elizabeth Tayloria esittävän kuvan kommenteissa, että hänellä on uuden vuoden varalle uusia ideoita.

– Ehkä voisit tehdä tämän päivän julkkiksia menneen maailman tyyliin, kommenteissa ehdotetaan seuraavaksi projektiksi.

Kovin huultentäyttöbuumi lienee takana, sillä esimerkiksi pulleille huulilleen runsaasti julkisuutta saanut Kylie Jenner poistatti tänä vuonna täytteet huulistaan.

Lue lisää:

Muhkeat huulet pistoksilla? 7 asiaa, jotka kannattaa tietää ennen huulten täyttämistä

Parikymppisenä säälin botoxin käyttäjiä – 43-vuotiaana otin sitä itse mieheltäni salaa

Isojen huulien trendi jatkuu! Kokeilimme kolmea kikkaa, joiden pitäisi tehdä huulista pulleammat

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?