Kiistelty kulmakarvatrendi on jäämässä lopullisesti historiaan – tässä tulevat kulmat mallia 2019

Julkaistu:

Me Naiset
Heippa Instagram-kulmakarvat, ei tule ikävä!
Instagram-kulmakarvojen aikakausi on asiantuntevien lähteiden mukaan vihdoin ohi, emmekä voisi olla tyytyväisempiä.

Jos olet onnistunut välttymään muutaman viime vuoden kuumimmalta kulmakarvatrendiltä, tässä Instagram-kulmakarvojen anatomia pähkinänkuoressa: Kyse on täsmälleen symmetrisistä, millilleen piirretyistä ja täydellisesti kaareutuvista tummista kulmakarvoista, joiden väri vaalenee kasvojen keskikohtaa kohden. Kulmakarvojen väliin jää hyvin vähän tilaa, ja kulmien hännät ovat terävät kuin timanttileikkurit.


Kuten äskeisestä kuvauksesta voi päätellä, Insta-kulmat vaativat kohtuuttoman paljon aikaa, tarkkuutta ja ylläpitoa; tämä innosti ihmisiä Suomessakin kosmetologin microblading-käsittelyyn.

Nyt on viimein tullut aika jättää hyvästit supertarkoille kulmakarvoille. Byrdien haastattelemat kuusi meikkitaiteilijaa ovat yhtä mieltä siitä, että Instagram-kulmakarvoja ei vuonna 2019 enää nähdä.

Rentoa ja tuuheaa

Instagram-kulmakarvojen tilalle tulevat rennot ja tuuheat kulmat. Luonnollisten, jopa pörröisten kulmakarvojen luvataan nuorentavan kasvoja ja vaativan hyvin vähän huolenpitoa. Byrdie kuvailee tyyliä kulmakarvojen sänkytukaksi.

Inspiraatiota rentoihin kulmakarvoihin kannattaa hakea erityisesti yhdeltä sisarusparilta: Beyoncé ja Solange Knowlesilta. Siskokset pitivät kulmakarvansa tyylikkään pörheinä silloinkin, kun luonnottomat Insta-kulmat olivat trendikkäimmillään.


Vuonna 2019 heitetään siis pinsetit nurkkaan ja lopetetaan kulmakarvojen tiukka rajaaminen peite- ja korostusvoiteilla. Pörrökulmien ei kuulu näyttää siltä, että niihin on ängetty paljon tuotteita.

Rentoutta ja pörröä kulmakarvoihin saa helposti esimerkiksi harjaamalla karvat ylöspäin. Lue myös tuotevinkit, joilla vähemmänkin pörheistä kulmista voi loihtia trendikkään tuuhean näköiset.

Lue lisää:

Haluatko tuuheammat kulmakarvat? Listasimme 6 toimivaa ratkaisua

Unelmakulmien ABC – viisi tietä täydellisiin kulmakarvoihin

Tässä se on: maailman helpoin ja nopein tapa meikata luonnollisen näköiset kulmakarvat

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt