Paremmat hiukset kuin koskaan: Vuoden 9 parasta hiustuotetta joka budjettiin - MyStyle - Ilta-Sanomat

Paremmat hiukset kuin koskaan: Vuoden 9 parasta hiustuotetta joka budjettiin

Julkaistu: 31.12.2018 11:33

Vuoden 2018 parhaat tuotteet hiuksille ovat tässä. Päätä itse, haluatko panostaa vai pihistää.

PANOSTA

Oletko valmis panostamaan hiuksiin? Kas tässä vuoden 2018 parhaat hiustuotteet.

1. Paras shampoo

Supersuosittu Olaplex-hoito täydentyi No. 4 Bond Maintenance -sampoolla, joka tekee hiuksista tuntuvasti vahvemman tuntuiset ja kiiltävämmät. 31,90 € / 250 ml.

2. Paras hoitotuote

Suojaava, hoitava ja kosteuttava Living Proofin Restore Perfecting Spray -suihke tekee, mitä lupaa. Eron todella huomaa: föönauksen jälkeen hiukset tuntuvat erityisen pehmeiltä ja paksuilta. 26 € / 236 ml.

3. Paras muotoilutuote

Evo:n Macgyver -monitoimimuotovaahto on ihastuttavan uudenlainen tuote. Vaahto antaa hennollekin hiukselle kunnolla volyymia ilman perinteistä vaahdon tuomaa kankeutta. 27,90 € / 200 ml.

4. Paras tehohoito

Erittäin kuivan ja karhean tukan laittaa takaisin kuosiin Redkenin All Soft Mega -hiusnaamio. Huppumainen naamio tekee ihmeitä jo viidessä minuutissa. 12 €.

+ kunniamaininta

L’Oréal Professionalin Source Essentielle -hiusöljy antaa värjätyille hiuksille kaunista kiiltoa ja ylläpitää hiusväriä. Pari tippaa luonnonöljyjä riittää koko päähän, joten purkki on todella riittoisa. 32 € / 70 ml.

PIHISTÄ

Etkö ole valmis maksamaan hiustuotteista maltaita? Vuoden 2018 parhaat edulliset tuotteet hiuksille ovat tässä.

1. Paras tehohoito

Ikoon Infusions Thermal Treat-ment Hydrate & Shine -hiusnaamion huppu lämpenee itsestään päässä ja tukkaa hierotaan hupun päältä. Pieni vaivannäkö kannattaa: hiuksista tulee hoidetut, mutta ei raskaat. 6,90 €.

2. Paras muotoilutuote

XZ:n kuivasampoo pelastaa huonon tukkapäivän: hieman rasvaisestakin tukasta tulee parilla suihkauksella puhtaamman näköinen ja tuntuinen. 5,50 € / 200 ml.

3. Paras hoitotuote

Biozell Professionalin Therapeutic -seerumi on tarkoitettu erityisesti oheneville hiuksille, mutta tuote raikastaa ja hoitaa jokaista hiuspohjaa. Seerumi hillitsee myös talineritystä. 8,95 € / 200 ml.

4. Paras shampoo

Oriflamen HairX Deep Cleansing -sampoo syväpuhdistaa hiuksista muotoilutuotteiden jämät tehokkaasti, mutta on silti niin hellävarainen, että sillä voi tarvittaessa pestä tukan parikin kertaa viikossa. 10 € / 250 ml.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa.

Lue lisää:

Sopivatko lyhyet hiukset sinulle? Kahden sekunnin kikalla se selviää

5 hiusväriä, jotka toimivat paremmin kuin anti age -voide

Anna kasvaa! 9 todistetta siitä, että tyvikasvu saa vaaleat hiukset näyttämään käsittämättömän hyvältä

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?