Syötyä tuli ja nyt turvottaa? Ei haittaa, näin saat pömppömahan nerokkaasti piiloon

Julkaistu:

Tyylit
Muutama pukeutumiskikka piilottaa pömpöttävän mahan helposti. Ota käyttöön nyt ja muista myöhemminkin.
Syömisestä tai ihan muuten vain pömpöttävän mahan ei tarvitse antaa tulla tielle – fyysisesti eikä henkisesti. Turvonnut maha tai ympäri vuoden vähän isompi vatsa ei ole este tyylikkäälle pukeutumiselle. Muutamalla vinkillä vaatteilla saa itse asiassa tiputettua pari kiloa ja hämättyä vatsan piiloon.

Olemme jakaneet pitkin vuotta pukeutumiskikkoja pömppömahalle. Kokosimme parhaat vinkit yhteen. Unohda vaaka ja katsele mieluummin näitä numeroita!
 1. Pue tumma vaate keskivartalon kohdalle.
 2. Jätä vartalosi hoikin osa esille, esimerkiksi ranteet tai nilkat.
 3. Pue kapeat housut rennon yläosan parina. Esimerkiksi muhkea, lähes puoleen reiteen ulottuva neule ja tiukat farkut tai leggingsit ovat supertrendikäs, lämmin ja mukava asu.
 4. Avonainen jakku jakaa vartalon pystysuunnassa kolmeen osaan. Pitkulaiset, kropan leveyden kolmeen jakaneet osat luovat hoikentavan vaikutelman.
 5. Kiinnitä katsojan huomio kasvoihin esimerkiksi koruilla tai kampauksella.
 6. Rennot housut, siisti yläosa. Pömpöttävän mahan voi piilottaa rentojen housujen alle. Yhdistele väljät housut siistin yläosan ja korkokenkien kanssa ja yleisilmeesi on trendikäs sekä tyylikäs.
 7. Kauniisti laskeutuva neulos, silkki, villa tai viskoosi, hoikentaa aina.
 8. Suosi vaatteissa rypytyksiä, printtejä ja kuoseja tai pystysuoria kuvioita, jotka häivyttävät vatsamakkarat.
 9. Pukeudu mustaan. Saman värin yhdistäminen ylä- ja alaosassa luo pitkiä, yhtenäisiä linjoja. Piristä kokonaisuutta asusteiden väreillä.
 10. Muotoilevat alusvaatteet. Satunnaisen herkuttelijan, tai kenen tahansa naisen, pelastus ovat muotoilevat alusvaatteet. Niiden avulla näyttää ryhdikkäältä aina, päivästä ja tilanteesta riippumatta. Ei haittaa, vaikka yllä olisi kuinka tiukka vartaloa nuoleva mekko tai hamonen. Kurvit näyttävät aina hyviltä!
 11. Verkkarit jalkaan! Luota sporttimuotiin, kun tilanne sitä vaatii. Nyt on huippumuodikasta yhdistellä rennot verkkarit arkivaatteiden kanssa. Värikkäillä ja näyttävillä asusteilla sporttisesta tyylistä saa katu-uskottavan, eikä kukaan arvaa, että tilanne vaati verkkareiden päälle laittamista!
Artikkeli on julkaistu Ilta-Sanomissa alun perin 26.12.2017.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt